cookie-og-privatlivspolitik
1. juledag vender de elskede karakterer fra Disney's Frost fra 2013 tilbage i endnu et fortryllende eventyr.
1. juledag vender de elskede karakterer fra Disney's Frost fra 2013 tilbage i endnu et fortryllende eventyr.
Foto: PR

Ugeavisen Guldborgsund

Juletid er (også) biograftid

For eksempel er 1. juledag en stor dag i landets biografer. Også på Slotsbryggen, hvor der er premiere på Frost 2.
24. december 2019 kl. 07:01 Af Manfred Sørensen

Annonce

Rigtig mange filmelskere supplerer i juledagene hyggen og julefrokosterne med en tur i biografen - for eksempel 1. juledag, der traditionen tro er en stor premieredag. det gælder naturligvis også for vores biograf på Slotsbryggen.

Det drejer sig blandt andet om Frost 2. Dermed vender de elskede karakterer fra Disney's Frost fra 2013 vender tilbage i endnu et fortryllende eventyr: Hvorfor blev Elsa født med magiske kræfter? Svaret kalder på hende, men truer samtidig kongeriget.

Derfor må hun drage afsted på en farefuld rejse, sammen med Anna, Kristof, Olaf og Sven, for at finde svar og redde Arendal.

I udgaven med dansk tale er det skuespillere og musikere som blandt andre Maria Lucia Heiberg Rosenberg, Tina Dickow, Martin Brygmann og Szhirley, der lægger stemmer til.

Filmen vises også med original tale i julen - nemlig som en aftenforestilling.

Udover Frost 2 kan man også se Dronningens Corgi, Jumanji: The next level, Knives out - Var det mord?, Last Christmas og - ikke mindst - Star Wars: The rise of Skywalker, der havde premiere i sidste uge.

Der er altså nok at vælge imellem, når man træner til en pause fra julebordet og konfetskålen...KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce