cookie-og-privatlivspolitik
Forberedelserne til folketingsvalget er i gang på rådhuset.
Forberedelserne til folketingsvalget er i gang på rådhuset.

Ugeavisen Guldborgsund

Klar til demokratiets festdag onsdag

I Guldborgsund Kommune håber man på rigtig mange vælgere til folketingsvalget.
03. juni 2019 kl. 08:52 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

Valget til europaparlamentet er godt overstået i hele Danmark og også i Guldborgsund Kommune, hvor alt gik efter planen. Nu venter så folketingsvalget 5. juni.

På rådhuset i Nykøbing ligger masser af materiale klar til at blive sendt ud til valgstederne tidligt om morgenen på valgdagen. Og vi når det også denne gang, selvom de to valg ligger tæt på hinanden, lover Hanne Larsen, der sidder i spidsen for valgplanlægningen i Guldborgsund Kommune.

- Vi er klar til en stor festdag for demokratiet 5. juni, og vi håber, at rigtig mange vil komme og sætte deres kryds, siger hun og gør opmærksom på, at vælgerne også denne gang skal tjekke, hvor de skal stemme.

Ved EU-valget var et par stemmesteder flyttet, og denne gang er der også lidt ændringer. Vælgerne, der førhen stemte i Øster Ulslev Forsamlingshus, skal stemme i Vester Ulslev Forsamlingshus, som de også gjorde til EU-valget.

Derimod skal vælgerne, der måtte til Sophieskolen ved EU-valget, denne gang stemme i Nykøbing Hallen, som de også har gjort ved tidligere valg. Det var ekstraordinært, at det stemmested var flyttet.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce