cookie-og-privatlivspolitik
På fredag kan vi komme ind på torvet igen. Her bliver det nemlig indviet med forhåbentligt masser af mennesker. Og mange håber vi også på har lyst til at deltage i vores læserkonkurrence.
På fredag kan vi komme ind på torvet igen. Her bliver det nemlig indviet med forhåbentligt masser af mennesker. Og mange håber vi også på har lyst til at deltage i vores læserkonkurrence.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen Guldborgsund

Kom med dine svar: 3.000 kroner på højkant

Vi fejrer Nykøbings nyrenoverede torv med stor en læserkonkurrence. Svar på tre spørgsmål enten på kuponen eller på mail.
01. november 2019 kl. 09:10 Af Manfred Sørensen

Annonce

Der er selvfølgelig stor glæde over, at de nye torv i Nykøbing F. snart igen kan tages i brug. Det gælder naturligvis ikke mindst for torvets forretninger, restauranter med videre. Men også borgerne i byen, turister og mange andre kan se frem til igen at kunne færdes og bruge den nyrenoverede oase i centrum.

På Ugeavisen og Folketidende vil vi gerne i samarbejde med Vores Nykøbing fejre den forestående åbning fredag 1. november med en stor læserkonkurrence.

På højkant sætter vi intet mindre end tre gavekort til forretninger i Vores Nykøbing på henholdsvis 1.500 kroner, 1.000 kroner og 500 kroner. Så det kan virkelig lønne sig at deltage.

Hvis man vil have mulighed for at få fingrene i denne attraktive præmie skal man besvare tre spørsgmål:

Man kan deltage ved enten at udfylde kuponen på side 18 i 1. sektion i denne uges udgave af Ugeavisens papirudgave (mærk kuverten: "Vores nye torv") eller ved at indsende sine tre svar på mail voresnyetorv@ftgruppen.dk - senest tirsdag 12. november. Husk at påføre navn, adresse og telefonnummer.

Hver husstand kan kun deltage én gang.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce