cookie-og-privatlivspolitik
"The Color Run" kalder sig "verdens sjoveste løb", og deltagerne, som opfordres til at dukke op i hvidt tøj.
"The Color Run" kalder sig "verdens sjoveste løb", og deltagerne, som opfordres til at dukke op i hvidt tøj.
Foto: Arkiv

Ugeavisen Guldborgsund

Kom med til en farverig løbefest

Fænomenet "The Color Run" kommer for første gang til Nykøbing.
16. august 2019 kl. 08:56 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

De fleste motionsløb byder på tidtagning, stram lycra og medaljer, men "The Color Run" handler i stedet om massevis af farver og ikke mindst fest, og 24. august kommer fænomenet til Nykøbing.

Det er Vores Nykøbing, der arrangerer eventet sammen med The Color Run Denmark, og her behøver deltagerne ikke at koncentrere sig om at sikre sig en god sluttid på den fem kilometer lange rute, men skal til gengæld bruge kræfterne på at overdænge hinanden med farvet pulver og have det sjovt.

"The Color Run" kalder sig "verdens sjoveste løb", og deltagerne, som opfordres til at dukke op i hvidt tøj, så de kan blive så farverige som muligt, kan selv vælge, om de vil løbe, gå, kravle - eller noget helt fjerde - sig gennem det.

Løbet er både for store og små, og farven, som man får udleveret i sin startpakke, består af talkum og majsmel. Det er altså ikke farlige sager, der kommer til at flyve gennem luften, men heller ikke noget, der er videre rart at få i øjnene eller ned i sin dyre telefon eller kamera. Til øjnene lyder anbefalingen på solbriller, mens en plastikpose kan beskytte elektronikken.

Info på løbet på thecolorrun.dk, hvor billetsalget også foregår.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce