cookie-og-privatlivspolitik
De 395.469 kroner fra Nordea Fondens kyst-puljemidler er brugt til helt nyt kajakpoloudstyr, en ny flydebro, polobane med mål og bade og opholdsfaciliteter.
De 395.469 kroner fra Nordea Fondens kyst-puljemidler er brugt til helt nyt kajakpoloudstyr, en ny flydebro, polobane med mål og bade og opholdsfaciliteter.
Foto: Guldborgsund Kajakklub

Ugeavisen Guldborgsund

Kom og spil kajakpolo!

- lyder opfordringen fra Guldborgsund Kajakklub, der netop har indviet sit kajakpoloanlæg.
27. august 2019 kl. 08:54 Af Manfred Sørensen

Annonce

Glæde i Guldborgsund Kajakklub.

Den lokale vandsportsklub kunne nemlig forleden indvie sit nye kajakpoloanlæg ved klubben.

- Vi modtog i 2018 tilsagn om støtte på 395.469 kroner fra Nordea Fondens kyst-puljemidler, disse penge er nu omsat til helt nyt kajakpoloudstyr, en ny flydebro, polobane med mål, samt bade og opholdsfaciliteter, fortæller Peer Lundquist, formand i Guldborgsund Kajakklub. 

Siden tilsagnet fra Nordea Fonden i november 2018 har der været arbejdet hårdt på at søge og indhente de nødvendige tilladelser der skal til, før man må anlægge en polobane på vandet, placere en flydebro og etablere de forskellige opholdsfaciliteter, som knytter sig til poloaktiviteten. 

Det var elever fra ungdomsskolen som stod for at klippe den røde snor til det nye anlæg, efterfølgende dystede elever fra ungdomsskolen og medlemmer fra Guldborgsund kajakklub på den nye polobane.  

Elever fra Guldborgsund Ungdomsskole deltager i valfaget "Vild med Vand", hvor blandt andet kajakpolo er på programmet de kommende torsdage.

- Derudover håber vi i Guldborgsund Kajakklub, at dette blot er starten på udvikling af denne nye aktivitet. Vi byder gerne nye medlemmer indenfor, så vi sammen kan bygge videre på den succes åbningen af det nye poloanlæg har været, og som vi sammen har startet, lyder opfordringen fra Peer Lundquist til interesserede.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce