cookie-og-privatlivspolitik
Flere hundrede sangglade folk dukkede op til hver af sidste sommers fire solnedgangsarrangementer.
Flere hundrede sangglade folk dukkede op til hver af sidste sommers fire solnedgangsarrangementer.
Foto: Rune Michaelsen

Ugeavisen

Kom og syng solen ned

Nykøbing Falster Turistforening og Visens Venner byder igen i år på solnedgangsfællessang ved Slotsbryggen i Nykøbing.
16. juli 2019 kl. 09:24 Af Manfred Sørensen

Annonce

Hundredvis af sangglade folk stemte i på Slotsbryggen i Nykøbing, da Nykøbing Falster Turistforening og Visens Venner sidste sommer inviterede til fællessang ved solnedgang, og i år gentager de succesen.

Således kommer Slotsbryggen til at genlyde af fællessang onsdag 17. juli fra klokken 20.30 og igen onsdag 7., 14. og 21. august, alle tre gange fra klokken 20, mens solen glider ned over Guldborgsund.

Kirsten Lykke, Ole Fortnix, Niels Broholt og Lise Sanders Olesen synger for, mens Eskil Irminger står for musikledsagelse på klaver.


Du kan fåsmurt stemmebåndene

Det er gratis at synge med og nyde den stemningsfulde solnedgang, og til de fire aftenarrangementer byder arrangørerne desuden på salg af forfriskninger, så man kan få smurt stemmebåndene.

Interesserede kan låne sanghæfter med numre fra Højskolesangbogen, og det hele foregår på amfi-scenen for enden af Sophieholmen ved Slotsbryggen.

Arrangørerne anbefaler i øvrigt, at man kommer i god tid eller selv medbringer en stol.

Det skal blive spændende at følge om de mange sangere får de samme smukke solnedgange, som det var tilfældet sidste sommer ...

 
 KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce