cookie-og-privatlivspolitik
Igen i år kan børn og voksne være kreative i det store telt - dog er det i år rykket til kirkepladsen ved Klosterkirken.
Igen i år kan børn og voksne være kreative i det store telt - dog er det i år rykket til kirkepladsen ved Klosterkirken.
Foto: Claus Hansen

Ugeavisen Guldborgsund

Kom til Kulturnat i byen

Fredag 4. oktober er der Kulturnat i Nykøbing F. fra klokken 15 til 22. Årets Kulturnat falder tæt på efterårsjævndøgn, hvor dag og nat er næsten lige lange. Klosterkirken og Vores Nykøbing og Guldborgsund Kommune er arrangører.
03. oktober 2019 kl. 06:16 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

Tag på en musikalsk rejse gennem klassisk, pop og rock, se Czarens Hus - Danmarks ældste restaurant - omdannet til et lysende kunstværk, bliv forført af den parisiske kabarets glitrende natteliv, få printet et 3D-spøgelse, hør historien om Danmarks sidste heks' voldsomme død, bliv spået med tarotkort, vind din helt egen private koncert, oplev uhyggelig højtlæsning i Klosterkirkens fangekælder, mød formummede munkeskikkelser i gadebilledet og find ud af, hvad du selv tror på: Gud, Allah, Big Bang, karma - eller mest på ingenting.

Alt sammen fredag 4. oktober fra klokken 15 til 22, når der er Kulturnat i Nykøbing F.

Årets Kulturnat falder tæt på efterårsjævndøgn, hvor dag og nat er næsten lige lange.


Lys i mørket

Vi tænder lys i mørket og inviterer til kulturfest for både små og store, når kulturaktører fra Guldborgsund viser noget af det, vores kulturscene har at byde på.

Samtidig med Vores Nykøbings Late Night og Klosterkirkens 600 års jubilæum sættes der gang i byen med koncerter, dans, cosplays, quizzer, citytours, overraskende interventioner og hemmelige fortællinger, der vil få dig til at grine, gyse, drømme, nynne, undres og glædes.


Besøg Kulturnatteltet

På Kirkepladsen kan du i det store Kulturnattelt blandt andet afprøve dit kreative talent i forskellige workshops, danse til glad musik og deltage i konkurrencer - alt sammen i selskab med de mennesker, der til dagligt tegner kommunens kulturliv.

I Klosterkirken sættes der ord, farver og lyd på de helt store følelser og inviterer dig ind i rum, du måske ikke før har besøgt.

Så tag din kæreste, dit barn, din mor eller din bedste veninde i hånden og kom til et brag af en Kulturnat, der folder sig ud mellem lys og mørke.

Kulturnatten er blevet til i et samarbejde mellem Guldborgsunds kulturaktører, Klosterkirken og Vores Nykøbing og Guldborgsund Kommune.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce