cookie-og-privatlivspolitik
Ernæringsvejleder Berit Gammelby holder foredrag om kræftceller og kost.
Ernæringsvejleder Berit Gammelby holder foredrag om kræftceller og kost.
Foto: Privat

Ugeavisen Guldborgsund

Kræftceller og kost

Brystkræftgrupppen får besøg af ernæringsvejleder.
19. oktober 2019 kl. 09:44 Af Manfred Sørensen

Annonce

Kan vi påvirke kræftceller med den daglige kost?

Det er blandt andet et af de spørgsmål det drejer sig om, når Kvinder med brystkræft-gruppen mandag onsdag 23. oktober klokken 19 inviterer til et foredrag med ernæringsvejleder Berit Gammelby i Guldborgsund Frivilligcenter.

Megen forskning peget i retning af at bestemte kræftformer kan forebygges gennem ændrede kostvaner. Spiser man flere af de fødevarer, der har kræfthæmmende egenskaber kan man bekæmpe kræftknuder mens de er små.

Også miljøet i tarmene spiller en stor rolle med hensyn til hvordan forsvaret arbejder. Ligeledes er hormonfølsomhed og kroppens pHværdi også vigtigt med mad som behandling.

Kræftceller er påvirkelige af medicin og de kan påvirkes af miljøet i kroppen. Der er chancer for at stoffer i vores mad kan have en gunstig virkning på uønskede cellers vækst.

Alt dette kommer berit gammelby ind på i løbet af aftenen, hvor der naturligvis også vil være mulighed for spørgsmål og dialog.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce