cookie-og-privatlivspolitik
Jerry Jensen i sin nyåbnede parfumeforretning på Marielyst Strandvej 61.
Jerry Jensen i sin nyåbnede parfumeforretning på Marielyst Strandvej 61.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen Guldborgsund

La Parfumerie er åbnet i Marielyst

Jerry Jensen har flyttet sin butik hertil fra Hørsholm.
15. oktober 2019 kl. 09:40 Af Manfred Sørensen

Annonce

For et par uger siden åbnede Jerry Jensen ny forretning på Marielyst Strandvej 61, Marielyst. Det er La Parfumerie, som han har flyttet hertil fra Hørsholm, hvor den har eksisteret i syv år.

- Jeg er selv hernedefra og ville gerne undgå pendlerturen, så jeg har grebet muligheden for at rykke herned. I den gamle forretning havde jeg blandt andet tilknyttet en kosmetolog, og man kunne få ordnet negle. Det håber jeg også bliver en mulighed her, ligesom det er planen, at der også kommer spraytan og beautylight, fortæller Jerry Jensen, der har arbejdet i mange år som make up artist.

Indtil videre har forretningen åben fra klokken 12 til 19 alle dage.

- Lige nu kører jeg med nogle gode tilbud på for eksempel neglelak, og så har jeg altid en "oprydnings-kasse", hvor man kan gøre ekstra gode kup, tilføjer han.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce