cookie-og-privatlivspolitik
Citychef André Andersen med de mange farverige påskeæg i Vores Nykøbings påskekonkurrence inden de var på vej ud i butikkerne. Alle æggene på billedet her indeholder en gevinst på mellem 200 og 5.000 kroner. I alt er der 102 påskeæg med gevinst på.
Citychef André Andersen med de mange farverige påskeæg i Vores Nykøbings påskekonkurrence inden de var på vej ud i butikkerne. Alle æggene på billedet her indeholder en gevinst på mellem 200 og 5.000 kroner. I alt er der 102 påskeæg med gevinst på.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen Guldborgsund

Late night med jagt på påskeæg

Byens butikker bugner af gode tilbud hele onsdagen lige fra butikkerne åbner om formiddagen til de lukker klokken 22.
16. april 2019 kl. 09:14 Af Manfred Sørensen

Annonce

Er der en, der holder et vågent øje med vejrudsigten, er det citychef for Vores Nykøbing, André Andersen, for frem for alt ønsker han godt vejr på onsdag.

Her holder byens butikker nemlig åbent til klokken 22, og forretningerne har fundet en masse gode tilbud frem til kunderne.


Chokoladeog måske gavekort ...

Vores Nykøbing er også klar med et godt tilbud, hvor man - hvis man er heldig - kan vinde et gavekort til nogle af byens handlende. Det kræver dog, at man køber et specielt påskeæg, som koster 100 kroner.

Det er så her, heldet kommer ind i billedet. For indeni metalægget ligger der - foruden chokolade - måske også et gavekort.

Chancen for at det sker er rimelig stor, for der er fordelt 102 gavekort i 500 påskeæg.

Det er André Andersen og citykoordinator Helene Agerskov, der har haft det ærefuld job at lægge gavekort i æggene, og man kan ikke se på æggene, hvor der er et gavekort.

- Vi havde også påskeæggene sidste år, og det var en vældig succes. Så stor at forretningerne ringede rundt til hinanden for at få flere æg, når de havde udsolgt, fortæller André Andersen.

Æggene er i øjeblikket pakket godt i flyttekasser i Vores Nykøbings lokaler på Frankrigsvej, og de kommer først ud i forretningerne i sidste øjeblik, og må først sælges, når butikkerne åbner onsdag morgen.

Gavekortene har forskellige værdier med 200 kroner som det mindste til 5.000 kroner for det bedste.

Skulle der mod forventning være usolgte æg ved lukketid onsdag, sælges de påskelørdag.

- Men jeg tror, der bliver udsolgt onsdag, spår André Andersen.

Der vil  også være lidt underholdning i løbet af dagen i form af børnenes ven, Niels Plys, der kommer rundt i gågaderne med sin store kanin, og på Lille Torv kan børn blive sminket, da Torvet som bekendt er under omfattende renovering.


Nyt indkøbsmønster

Da late night blev introduceret for mange år siden, dukkede de rigtig gode tilbud primært op efter klokken 18. Sådan er det ikke længere.

- Indkøbsmønsteret har ændret sig, siger André Andersen.

- Folk handler på alle mulige tidspunkter, og det smitter også af på den måde, vi nu har late night på. Den går i gang, så snart forretningerne åbner onsdag morgen, siger han.

I løbet af året inviterer Vores Nykøbing jo flere gange til late night og der altid er en rigtig god stemning. Men det er som om påske-late night'en er noget helt specielt. Det er nemlig årets første late night, det er endelig blevet forår og der er udsigt til nogle fridage. Man fornemmer bare, hvordan den gode atmosfære smitter hele vejen rundt byen.

Mange af butikkerne gør noget ekstra ud af aftenen med specielle tiltag og aktiviteter.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce