cookie-og-privatlivspolitik
I de 10 fortættede noveller fra samlingen introducerer Leif Davidsen en række mennesker rundt om i verden, som befinder sig et afgørende sted i deres liv.
Foto: Guldbib.dk

Ugeavisen Guldborgsund

Leif Davidsen: "Tag ikke imod en pølse i Moskva"

Onsdag 23. oktober gæster Leif Davidsen Hovedbiblioteket i Nykøbing.
09. oktober 2019 kl. 05:04 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

Tag med en af Danmarks helt store forfattere på rejser fra Paris til Tokyo, fra Påskeøerne til Sydspanien og fra Hawaii til Moskva, når Leif Davidsen fortæller om sin novellesamling "Tag ikke imod en pølse i Moskva - og andre historier" onsdag 23. oktober på Hovedbiblioteket.

Inden arrangementet for alvor går i gang, byder personalet på et glas lækre bobler og lidt sødt til ganen og derfor starter arrangementet allerede klokken 18.45 - Leif Davidsen går på omkring klokken 19.

I de 10 fortættede noveller fra samlingen introducerer Leif Davidsen en række mennesker rundt om i verden, som befinder sig et afgørende sted i deres liv: den fallerede forretningsmand, den forgældede spillefugl, den forblændede elsker, der vil gøre alt for sin nye kærlighed - og den aldrende kunstner, der har mistet sin inspiration. Tvivl, retningsløshed, hævntørst, desperation - og ikke mindst: lidenskab og kærlighed folder sig ud over siderne, hvor også stederne kommer til live igennem Davidsens pen.

Leif Davidsen fortæller selv, at han samler inspiration på sine mange rejser og vil i løbet af aftenen fortælle om historierne og deres baggrund.Han trækker i det aktuelle foredrag også linjer tilbage til de seneste romaner blandt andet "Patriarkens Hændelige død" og "Djævelen i hullet", som til dels foregår i det moderne Rusland.

Leif Davidsen er uddannet journalist og en af Danmarks mest populære forfattere.Han har modtaget adskillige priser for sit forfatterskab, som bl.a. omfatter 12 romaner, der er oversat til en lang række sprog. Leif Davidsen har arbejdet i over 20 år som udenrigsjournalist for Danmarks Radio. Du kan købe din billet på biblioteket eller på guldbib.dk.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce