cookie-og-privatlivspolitik
Fredag kan opleve Jekyll On Ice - en komedie, der med varme og humor skildrer forsøget på at skabe balance mellem at være tro mod sig selv og blive elsket for den, man er.
Fredag kan opleve Jekyll On Ice - en komedie, der med varme og humor skildrer forsøget på at skabe balance mellem at være tro mod sig selv og blive elsket for den, man er.
Foto: Søren Meisner

Ugeavisen

Livet mellem lys og mørke

Fredag er der både kulturnat og late night i Nykøbing.
24. september 2018 kl. 09:24 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

Årets Kulturnat i Nykøbing falder kun en uge efter efterårsjævndøgn, hvor dag og nat er næsten lige lange, så  Kulturnatten markerer også efterårets komme.

Omdrejningspunktet er et stort telt på Torvet, hvor kommunens kulturaktører i en fælles indsats sætter fokus på det rige kulturliv, som Guldborgsund Kommune rummer, og de mange stærke kulturkræfter, der gør sig gældende i kommunens mindre lokalsamfund.

Kræfter der bidrager til at definere rammerne og skabe gode betingelser for et kulturliv.

Under temaet "Mellem lys og mørke" får publikum ved en række stande på Torvet mulighed for at høre mere om de kulturbegivenheder, aktiviteter og initiativer, der foregår i kommunen i løbet af året.

I teltet arrangeres konkurrencer samt kreative workshops med blandt andet produktion af lyseffekter til udendørs brug. Endelig byder kulturaktørerne på "smagsprøver" på deres virke i form af teater, musik, dans, ansigtsmaling, oplæsning og bud på, hvordan et kunstmuseum smager.

Optræden vil hovedsageligt foregå på en podiescene i teltet, men også byrummet omkring teltet inddrages.

Endelig vil et par byvandringer forestået af Museum Lolland-Falster samt citytogture med arkivar Thomas Bogtoft Møller som guide præsentere interesserede for nogle af Nykøbings særegne fortællinger og rum.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce