cookie-og-privatlivspolitik
Det første job havde Lars Sørensen som 14-årig på et værtshus i Nørre Alslev.
Det første job havde Lars Sørensen som 14-årig på et værtshus i Nørre Alslev.
Foto: Privat

Ugeavisen

Lokale kunstnere spiller med til Lars' jubilæum

Lars Sørensen har optrådt siden han var 14 og nu fejrer han 25 års jubilæum som spillemand, kunstner og entertainer.
03. januar 2019 kl. 13:52 Af Manfred Sørensen

Annonce

Han fik en guitar i gave, da han blev ti og det blev lykken for både ham og det danske musikpublikum. Han har optrådt siden han var 14 og nu fejrer han 25 års jubilæum som spillemand, kunstner og entertainer i 2019 med et storstilet arrangement på Nykøbing F. Teater.

Hvis du har været til en stor fest på Lolland eller Falster, har du helt sikkert også mødt Lars Sørensen.

Han markerer sit 25 års jubilæum med et storslået arrangement på Nykøbing F.Teater 30. marts 2019. Og der bliver tryk på med lokale kunstnere.

- Jeg vil gerne lave en fest med lokale kunstnere for at vise, at vi kan noget her på Falster. Derfor er jeg både glad og stolt over de kunstnere, jeg kan præsentere til mit jubilæumsarrangement, forklarer Lars Sørensen.

Han har hyret Flemming Krøll, Lune Carlsen, No Juice Feat. Bobo Moreno, samt Frandsen og Ibka til at underholde ud på de sene timer. Naturligvis kommer han også selv til at optræde til det store arrangement.

Han startede karrieren som den lokale spillemand, men de seneste mange år er hele Danmark blevet hans arbejdsplads.

- Jeg var kun 14, da jeg fik overtalt min søsters kærestes far. Han havde et værtshus i Nørre Alslev. Han synes det var en god idé, at jeg skulle underholde på værtshuset. Og så udviklede det hele sig der fra.

Der har været mange sjove og pudsige oplevelser gennem årene. Jubilaren husker specielt én.

- Jeg var hyret til at spille fire timer fra 22-02 til en fest for et akademisk selskab på Charlottenlund Fort. Men talerne trak så meget ud, så jeg kun nåede at spille 45 minutter - fra 01.15-02.00. Det var en pudsig oplevelse, forklarer Lars Sørensen, der til daglig er forretningschef hos Car Center i Nykøbing F.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce