cookie-og-privatlivspolitik
Som supplement til butikken Godstedlund Living er en af de smukke stuer taget i brug til julebutik. Her ses indehaver Esbern Juhl med favnen fuld af lækre sager.
Som supplement til butikken Godstedlund Living er en af de smukke stuer taget i brug til julebutik. Her ses indehaver Esbern Juhl med favnen fuld af lækre sager.
Foto: Ingrid Riis

Ugeavisen Guldborgsund

Lollands største juleudsmykning

Julefacaden på Godstedlund tændes søndag 17. november. Stedets café og butik vil være åben fra klokken 13.
14. november 2019 kl. 12:02 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

For andet år i træk inviterer ejerne af Godstedlund, Øster Ulslev, indenfor til julehygge - et arrangement, som indehaverne Thomas Havskjær og Esbern Juhl med tiden håber, kan blive en årlig tradition for især de lokale.

Essensen i arrangementet er, at den store julefacade skal tændes. Og i år bliver den endnu mere imponerende end sidste år.

Julefacaden tændes søndag 17. november klokken 17. Men Godstedlunds café og butik vil være åben fra klokken 13.

Her kan du stille den lille sult med en lækker flæsekestegnssandwich eller en omgang gløgg og æbleskiver, og i butikken kan du finde gode julegaveideer og smukt, sjovt og lidt anderledes julepynt.

Østergaard Vinmageri fra Stokkemarke og Alsø gårdbutik vil også være at finde i atelieret, som ligger bag hovedhuset. Her kan man lade sig inspirere af lokal vin i topklasse og velsmagende Limousinekød, hvor kvæget, om sommeren græsser på markerne bag Godstedlund.

- Ude på landet, hvor vi bor, kan det ofte blive rigtig mørkt i vintermånederne. Derfor er det ekstra vigtigt for os at skabe lys og glæde hos de lokale og samle dem om noget, vi kan være fælles om - juletiden og al hyggen omkring den, siger Esbern Juhl og forsætter:

- Ideen opstod en aften, vi var ude og køre, og så hvor flot belyst kirkerne er op til juletid, nå ja og så er Thomas lidt af en lysnørd, han elsker at lege med belysning og få den helt rette stemning frem - med intet mindre end 10.884 LED lysdioder!KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce