cookie-og-privatlivspolitik
Sales-, marketing- og NPD manager Stine Jerfeldt Jørgensen og direktør Safak Suner.
Sales-, marketing- og NPD manager Stine Jerfeldt Jørgensen og direktør Safak Suner.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen Guldborgsund

Madrasser på Viborgvej

Værløse Madrassnedkeri er kommet godt fra start.
15. november 2019 kl. 06:36 Af Manfred Sørensen

Annonce

Som bekendt bruger vi omkring en trediedel af vores liv i sengen. Og så er det jo bestemt ikke uvæsentligt, at sengen er af en ordentlig kvalitet og ikke mindst madrassen ...

Og her er det så, at Værløse Madrassnedkeri A/S kommer ind i billedet. Firmaet med direktør Safak Suner i spidsen har netop åbnet lager åbnet på Viborgvej 15B med kontor, lager og ikke mindst et stort showroom. Her kan man så få et indblik i de mange produkter lige fra senge til madrasser og andre sovemøbler som bænke, puffer, foldemadrasser og sovesofaer. Der er også tale om et fabriksudsalg, ligesom et ekstraordinært outlet-salg, hvor man kan spare helt op til 60 procent, lover virksomheden.

Værløse Madrassnedkeri er kendt for sin kvalitet og for, at man kan få lavet blandt andet madrasser efter mål.

- Vi køber materialerne, blandt andet stof, i lande som Belgien, Holland, Tyskland og Italien og får syet på egne produktionssteder i Polen. Derfra kommer til så retur til os, hvorefter vi kan distribuere det færdige resultat til vore kunder, oplyser Safak Suner, der er kommet godt fra start i Nykøbing.

Der er åbent på Viborgvej mandag til fredag fra klokken 8 til 15.30 samt efter aftale.

- Men vi overvejer at udvide åbningstiden, afslører direktøren.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce