cookie-og-privatlivspolitik
Angelina Jolie toner i dag frem i filmen Maleficent: Mistress of Evil, der er baseret på fortællingen om Tornerose.
Angelina Jolie toner i dag frem i filmen Maleficent: Mistress of Evil, der er baseret på fortællingen om Tornerose.
Foto: PR

Ugeavisen Guldborgsund

Maleficent: Mistress of Evil

- har biografpremiere på Slotsbryggen i dag.
17. oktober 2019 kl. 10:07 Af Manfred Sørensen

Annonce

Efteråret er for alvor sat ind, og hvis man ikke skal i kartoffelmarkerne og samle, så kan man kigge en tur ind til biografen på Slotsbryggen og få nogle hyggelige timer med varme popcorn og kolde sodavand.

Der er også rigtig god kaffe til de, der er mere over i den boldgade. Der er igen i år lavet et lille børnehjørne, hvor de mindste kan sidde og hygge sig med spil eller tegninger. Det er faktisk lidt usædvanligt, at der er premierer midt i en ferieuge; men ikke desto mindre har biografen en enkelt torsdag 17. oktober.

For her toner Angelina Jolie frem i filmen Maleficent: Mistress of Evil, der er baseret på fortællingen om Tornerose. Efterfølgeren fortsætter adskillige år efter den første film Maleficent, og Prinsesse Aurora står nu over for at blive dronning. Forholdet til den onde fe Maleficent bliver dog atter udfordret da nye trusler kommer til det magiske land Moors.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce