cookie-og-privatlivspolitik
Tre adopterede børn bliver lidt af en mundfuld for parret Pete og Ellie i premierefilmen Instant Family - når 2 bliver til 5.
Tre adopterede børn bliver lidt af en mundfuld for parret Pete og Ellie i premierefilmen Instant Family - når 2 bliver til 5.
Foto: Nfbio.dk

Ugeavisen

Mark Wahlberg med i ny komedie

Torsdag er der tre ret så forskellige film at vælge imellem i Nordisk Film Biografer Nykøbing.
27. februar 2019 kl. 15:00 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

En travl vinterferie er nu veloverstået i biografen på Slotsbryggen, og der varer ikke længe før foråret lurer om hjørnet.

På torsdag er det atter premieredag, og her kan publikum blandt andet glæde sig til komedie-dramaet Instant Family - når 2 bliver til 5, der handler om parret Pete (såillet af Mark Wahlberg) og Ellie, der lever af at rive indmaden ud af huse og sætte dem i stand. Men de mangler noget i deres liv. De beslutter sig derfor for at adoptere et socialt udsat barn. Efter at være blevet sat i forbindelse med en række børn, bliver de enige om, at den rapkæftede teenager Lizzy er præcist den pige, de altid har drømt om.

Men Lizzy har to søskende, den skrøbelige Juan og trodsige Lita, som Pete og Ellie tager med ind i familien, som nu går fra to til fem på et øjeblik. Snart får det uprøvede adoptivforældrepar deres sag for...

De helt små i familien kan opleve animationsfilmen Pjuske flyver fra reden. Vinteren står for døren på Island, og det er tid for Pjuske og hans familie at flyve sydpå. Den lille Pjuske kan dog ikke flyve, og bliver forhindret i at flyve med sin familie.

For at overleve den kolde vinter begynder Pjuske en rejse mod Paradisdalen, hvor det aldrig bliver vinter. Rejsen er meget lang og farefuld, men Pjuske får hjælp fra sin nye, skøre ven Giron.

Sidst men ikke mindst spiller Liam Neeson hovedpersonen og sneplovsmanden Nels i action-thrilleren Cold Pursuit. Hans søn bliver myrdet af en mægtig narkohandler, og han vil nu have hævn mod de kriminelle.

Torsdag 28. februar er der ligeledes en særvisning af filmen They Shall Not Grow Old; Filmen vises kun denne ene aften - og er en dokumentar fra 1. verdenskrig.

I dokumentarfilmen har Ringenes Herre-instruktøren Peter Jackson tilføjet de nyeste restaurations og farvelægningsteknologier til århundredgamle optagelser, som er nøje udvalgt fra hundredvis af timers optagelser fra Første Verdenskrig.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce