cookie-og-privatlivspolitik
Zier Romme var kun 11 år, da han kastede sin ungdommelige kærlighed på jazzmusikken.
Zier Romme var kun 11 år, da han kastede sin ungdommelige kærlighed på jazzmusikken.
Foto: Masken

Ugeavisen

Med lokale rødder

Den unge jazzpianist Zier Romme gæster Maskens Natcafé.
26. januar 2019 kl. 14:04 Af Manfred Sørensen

Annonce

Danmarks næste internationale jazzkomet kunne meget vel være Maskens Natcafés næste solist, Zier Rommer, der spreder massiv glæde bag de 88 tangenter.

Zier Romme var kun 11 år, da han kastede sin ungdommelige kærlighed på jazzmusikken og med en opvækst i den musikalske Romme-familie i Eskilstrup, blev kimen til en karriere som jazzpianist lagt. Og helt særligt er det rytmiske drive, der strømmer ud af de tangenter, som Zier Romme lader fingrene danse henover. Der er et helt særligt swing, en eksplosiv energi og en udsøgt fornemmelse for både melodilinie og harmoni.

Zier Romme har trods sin unge alder arbejdet sammen med nationale og internationale koryfæer som Alvin Queen, Rodney Green, Warren Wolf, Alex Riel, Jesper Lundgaard og Jacob Fischer. Zier Romme med Band kan opleves på Maskens Natcafé fredag 8. februar klokken 20.30.

- I kan trygt glæde jer til en aften med det største klavertalent som den københavnske jazzscene kan mønstre lige i øjeblikket og så er Zier Romme ovenikøbet fra Falster, lyder opfordringen fra Hannah Karina Mikkelsen, teaterleder i Masken.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce