cookie-og-privatlivspolitik
Anders Østergaard, trælastdirektør i Nykøbing F., er glad for orden på det prestigefulde byggeri
Anders Østergaard, trælastdirektør i Nykøbing F., er glad for orden på det prestigefulde byggeri
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen Guldborgsund

Millionordre er landet hos STARK

STARK i Nykøbing F. blevet leverandør til et af de store byggeprojekter, der i øjeblikket er i gang i København.
15. december 2018 kl. 10:18 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce
FAKTA

STARK i Nykøbing F. er blevet valgt som leverandør til Byggefirmaet ND Construction, som er bygherre på det nye CabInn Copenhagen på Kalvebod Brygge. Hotellet bliver, med et gulvareal på 21.000 m2 og 1220 værelser, Danmarks største. Foruden de mange værelser, vil der også blive opført både fitnesscenter og biograf. Projektet strækker sig over to år og forventes at stå færdig til juni 2019.

Det kommende hotel er en del af Kalvebod Brygge-projektet, som også indbefatter en ny IKEA og 500 studieboliger i Kaktustårnene. Det hele bindes sammen af grønne områder. Byggefirmaet ND Construction har i mange år været en trofast kunde hos STARK Nykøbing F., og køber stort set alle materialer og maskiner i forretningen. I den forbindelse er STARK blevet leverandører af maling og tilbehør til det nye hotelkompleks, som ND Construction er bygherre på.

Anders Østergaard, trælastdirektør i Nykøbing Falster er naturligt nok glad for orden på det prestigefulde byggeri:

- Det betyder rigtigt meget. En malingordre i den her størrelse betyder noget for STARK, og det betyder noget for os hernede. Vi har tidligere leveret maling til andre CabInn-hoteller, men den her ordre er to en halv gange større end det, vi leverede til dem sidst.  CabInn er en af Nordeuropas største hotelkæder, og vi er rigtigt glade for samarbejdet med dem, og at STARK her på Nykøbing Falster gang på gang bliver bedt om at hjælpe, siger han.

Ordren indeholder alt lige fra maling og spartelmasse til malerværktøj og støvmasker. STARKs samlede omsætning på dette projekt er estimeret til 1,7-2 millioner kroner, dog vokser ordrestørrelsen i takt med, at malerarbejdet skrider frem.

Herudover hjælper STARK i Glostrup også til.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce