cookie-og-privatlivspolitik
Kornelia Konieczna har boet 13 år i England, men er nu rykket til Falster for at åbne egen klinik i Sundhedshuset.
Foto: Privat

Ugeavisen Guldborgsund

Mød Kornelia i Sundhedshuset

Ny akupunktør åbner klinik i Nykøbing. Kornelia Konieczna har haft egen klinik i England, men er nu flyttet til Falster med mand og barn. Før akupunkturbehandling foretager Kornelia altid en analyse af klientens behov
05. juni 2019 kl. 08:54 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

Efter at polske Kornelia Konieczna er flyttet til Falster med sin lille familie, er de nu i fuld gang med at etablere sig - også på arbejdsmarkedet.

Derfor åbner Kornelia nu egen klinik i Sundhedshuset i Dronningensgade, Nykøbing.

Her vil hun behandle både psykiske og fysiske lidelser:

Eksempelvis stress, sygdomme i bevægeapparatet, graviditets- og fertilitetsproblemer, fordøjelsesproblemer og mange flere.

Hun har boet i England i 13 år, hvor hun tog en uddannelse i traditionel kinesisk medicin på London South Bank Universitet.

I forbindelse med hendes uddannelse arbejdede hun også på et kinesisk hospital i Kina.

Tilbage i London åbnede hun sin egen klinik i Londons centrum, hvor hun behandlede mange forskellige sygdomme og problemer med akupunktur, både på klinikken og andre steder.


Har arbejdet på hospice

For eksempel arbejdede hun på et hospice, hvor hun behandlede patienter med forskellige neurologiske sygdomme, eksempelvis parkinsonssyge - og multipel sklerose samt smerter.

Før akupunkturbehandling foretager Kornelia altid en analyse af klientens behov; eksempelvis ved pulsmåling og tungediagnose - da tungens tilstand siger meget om kroppens tilstand.

Her vil hun behandle både psykiske og fysiske lidelser, eksempelvis stress, sygdomme i bevægeapparatet, graviditets- og fertilitetsproblemer, fordøjelsesproblemer og mange flere.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce