cookie-og-privatlivspolitik
Niels Skousen kan opleves på Maskens Natcafé i november.
Niels Skousen kan opleves på Maskens Natcafé i november.
Foto: Presse

Ugeavisen Guldborgsund

Moreno, Blachmann og Skousen

Maskens Natcafé har seks bands og kunstnere på plakaten i den kommende sæson.
05. september 2019 kl. 06:30 Af Manfred Sørensen

Annonce

Også i denne vintersæson er Teatret Masken klar til at præsentere live-musik.

- Seks bands og kunstnere er på på plakaten, og det hele sker igennem den nystiftede forening Musik Guldborgsund, som udover Teatret Masken består af Nykøbing F. Teater, Byhusforeningen ved Nysted Biograf-Teater og Culthus. På alle fire scener bliver der præsenteret koncerter af høj kvalitet og der vil være noget for enhver alder og enhver smag, afslører Hannah Karina Mikkelsen, der er teaterleder i Teatret Masken.

På Maskens Natcafé kan man altid finde gode specialøl i baren, bordene er pyntet med rød og hvid ternede duge og belysningen er dæmpet. Der er en afslappet og intim stemning og en hyggelig atmosfære.

Det er der også 20. september til sæsonens første arrangement, hvor natcaféen præsenterer gedigen soul musik, rytm & blues, når Bobo Moreno spiller med Soul Academy & The Music Lovers.

Til oktober kommer nogle af landets fremmeste eksponenter for den moderne jazz, nemlig Lennart Ginman, Thomas Blachman og Carsten Dahl. Trioen modtog 6 ud af 6 stjerner i Berlingske for deres seneste koncert under Copenhagen Jazz Festival.

Niels Skousen vendte tilbage til musikken og sangskrivningen i 2002 og siden har han udgivet seks albummer. Værker der placerer ham helt centralt i den danske sangskrivningstradition, Niels Skousen kan opleves på Maskens Natcafé i november.

Til december er der blues på programmet med Trouble Cats, der i mere end 30 år har været en del af toppen af den danske bluesscene.

I februar er der blues med Small Stars Bluesband, et fire mands-orkester, er også spiller boogie-woogie og honky-tonk country. Deres rødder er dybt plantet i den amerikanske musiktradition.

Sæsonen slutter af i marts med nærværende nordisk folk musik, spillet af tre humørfyldte venner, der sammen kalder sig The White Album.

Billetter til Maskens Natcafé kan købes på Teatret Maskens hjemmeside eller på Teatret Masken, Voldgade 1 i Nykøbing F.


- Seks bands og kunstnere er på på plakaten, og det hele sker igennem den nystiftede forening Musik Guldborgsund. - Seks bands og kunstnere er på på plakaten, og det hele sker igennem den nystiftede forening Musik Guldborgsund.

KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce