cookie-og-privatlivspolitik
Musik til Ulempe, der underholder med masser af hits på fredag består af Louise Hansen: sang, Nikolaj Christensen: sang/keyboard, Per Systofte: leadguitar/saxofon/mundharpe/kor, Ole Rasmussen: rytmeguitar/kor, lys, Niels Von Gerstenberg Rosted: bas og Ole Ørskov Lindhardt: trommer.
Foto: MTU

Ugeavisen

Musik Til Ulempe på Lilletorv

Fredag er der livemusik med lokalt covercand.
13. juni 2019 kl. 08:45 Af Manfred Sørensen

Annonce

Fredag er der forpremiere på den musikalske fredagsunderholdning under åben himmel, når bandet Musik Til Ulempe klokken 15.30 indtager Lilletorvs scene med masser af fed covermusik.

Bandet, der blev dannet tilbage i 2011, udgøres af seks fritidsmusikere, der alle er bosat her på Lolland-Falster i omegnen af Nykøbing - fem mænd og en kvinde.

De fleste har spillet i band før eller har optrådt solo i andre sammenhænge.

- Vi er en blandet skare. Også hvad angår musikalsk ophav, men fællesnævneren for den musik vi spiller er de klassiske pop- og rocknumre fra ind- og udland, fordelt over seks årtier. Vores faste motto er: alder og genre betyder ikke noget - bare det swinger, lyder det i en pressemeddelelse fra Musik Til Ulempe.

Bandets spøjse navn hentyder til, at musikken de spiller er en del af de flestes bevidsthed. Det er musik, der ikke er til at komme uden om, hvad enten man kan lide det eller ej.

Det er med andre ord "Musik Til Ulempe".

- Det er også musik, som der kan danses til og synges med på. Vi bestræber os på og synes selv i al beskedenhed, at vi indtil nu har haft held med at opfylde vores klare målsætning: nemlig at være i stand til skabe en god fest med en folkelig og fornøjelig stemning for alle, ung som gammel.

Så glæd dig til masser af hits - alt lige fra 99 Luftballons og A Hard Days Night til Alla Tin Galla og Alle sømænd er glade...! Og hvis solen så skinner og fadøllet er koldt kan det kun blive en god eftermiddag.

Ugen efter, fredag 21. juni, starter så Brandmuseets fredagsjazz, der i år finder sted på Lille Torv p.g.a. renoveringen af Torvet.

Læs mere herom andetsteds i avisen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce