cookie-og-privatlivspolitik
Indehaver af Musikstart Butik, Henrik Nørgaard, er klar med fødselsdagssalg i butikken i Toldbodgade. Her er der blandt andet fokus på det brede udvalg indenfor især den elektriske musik.
Indehaver af Musikstart Butik, Henrik Nørgaard, er klar med fødselsdagssalg i butikken i Toldbodgade. Her er der blandt andet fokus på det brede udvalg indenfor især den elektriske musik.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen

Musik med masser af liv

Indehaver af Musikstart Butik, Henrik Nørgaard, vil fastholde den levende kontakt og den levende musik.
26. november 2018 kl. 09:14 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

Musikstart Butik i Toldbodgade fejrer i disse dage to års fødselsdag.

- Da butikken åbnede i Langgade for to år siden, var der ikke mange der troede på at det kunne lade sig gøre at holde en sådan type butik kørende ret længe. Jeg er her stadig (nu i Toldbodgade) og har, til trods for et beskedent markedsføringsbudget og stærk konkurrence fra de store net"butikker", formået at opbygge en rigtig fin musikforretning med et bredt udvalg indenfor især den elektriske musik, lyder det fra indehaver Henrik Nørgaard, der fortsætter:

- Der er stadig mange, der vælger at spare nogle få kroner på varer købt på nettet, men det er som om, der er en tendens til at kunderne godt ved, at der skal handles i de lokale butikker. Måske særligt i en type butik som en musikforretning, hvor du modsat nethandel, kan få råd og vejledning og personlig service. Det er jo en levende og kreativ ting at spille musik, og hvis ikke det hele skal ende med maskiner og digital teknik, skal vi alle gøre en indsats for at fastholde den levende kontakt og den levende musik.

Butikken holder i hele uge 48 og 49 fødselsdagsudsalg med masser af varer på tilbud.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce