cookie-og-privatlivspolitik
Abbacz leverer et 100 procent live show uden nemme løsninger.
Abbacz leverer et 100 procent live show uden nemme løsninger.
Foto: Kanonproduktion

Ugeavisen

Musik vi alle kan synge med på

Kanonproduktion.dk arrangerer koncert med Abbacz på Nykøbing F. Teater.
04. oktober 2018 kl. 09:59 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

Hvor blev de af alle de gode sange fra Abba? Ligger de i dvale på kassettebånd og LP'er i kasser på loftet eller fik du downloaded et par sange på telefonen, som du sætter på hver gang der er fest. Du er aldrig i tvivl, når du hører de første strofer, du ved det er Abba og så sker det magiske, du kan synge med. Så glæd dig til 8. november!

Abba er et af de mest succesfulde bands i historien om popmusik. Tidløse pophits som tiltaler flere generationer over hele verden, strøg ud af Bjørn og Bennys ærmer i 70'erne og 80'erne, og mange ønsker bandet tilbage på livescenen for endnu en oplevelse af de originale ABBA. Tjekkiet har i nogen tid været kendt for sine mere end fremragende hyldestbands og blandt dem rager Abbacz tårnhøjt op.

Bandet som er hjemmehørende i Prag leverer et show i absolut topklasse. Iført originale kostumer og koreografi leverer bandet et 100 procent live show, her er ingen maskiner, playback eller andre former for nemme løsninger. Foruden Abba formationen medvirker bassist, trommeslager og to korpiger.

Dette er et show i verdensklasse og her kan man både lytte, synge med og danse ! Der er garanti for genkendelsesglæde når "Abbacz" går på scenen 8. november klokken 20 på Nykøbing F. Teater.

Billetter kan købes på billetsalg.dk.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce