cookie-og-privatlivspolitik
Anfører Lars Pleidrup er en vigtig brik i bestræbelserne på at skaffe NFC point på lørdag i Skive.
Anfører Lars Pleidrup er en vigtig brik i bestræbelserne på at skaffe NFC point på lørdag i Skive.
Foto: Ingrid Riis

Ugeavisen Guldborgsund

NFC skal stå imod i Skives "øl-arena"

De nordvestjyske oprykkere har hidtil kun tabt en hjemmekamp til Viborg.
27. september 2019 kl. 08:36 Af Manfred Sørensen

Annonce

NFC skal være helt anderledes oppe på dupperne end det var tilfældet i seneste udekamp i Roskilde, når den marineblå bjørnebande på lørdag løber ind på Hancock Arena i Skive. Et hjemmmehold har det jo med at komme med 200 kilometer i timen og dermed forsøge at ryste gæsteholdet. Det lykkedes i den grad forleden for Roskilde og NFC kan være sikre på, at Skive også vil forsøge at sikre sig en hurtig scoring og tage styringen af kampen. Men det har cheftræner Brian Rasmussen og den øvrige trænerstab sikkert forlængst drøftet med spillerne ...

Oprykkerne fra nordvestjyske er ikke nemme at have med at gøre hjemme i "øl-arenaen". Således er det hidtil kun Viborg, der har formået at hente alle tre point i Skive. Forleden lykkedes det heller ikke for Fredericia - til trods for en 2-0-føring. Skive kom godt igen og fik udlignet til 2-2.

I Sjællandsserien spiller FC Nakskov fredag aftenkamp i Herlufsholm. Et sted, hvor det bestemt ikke er umuligt at hente point for vestlollikkerne.

Noget til pointkontoen bør det også blive til for NFC's divisionsreserver, når det unge mandskab på lørdag klokken 13 på Østre Allé tager imod Haslev FC. Sjællænderne hører til rækkens nedrykningskandidater.

Det gør oprykkerne fra B. Frem Sakskøbing desværre også. Men på lørdag klokken 13.30 venter en hjemmekamp i Inges Auto Park mod midterholdet fra Ringsted.

Det fjerde LF-mandskab i rækken, oprykkerne fra NFB, spiller også lørdag. Det sker klokken 15.30 KL Køleteknik Arena i Nr. Vedby. Her det Slagelse B&I's 2. divisionsreserver, der kommer på besøg.

I LF-Seriens grundspil er der højspænding omkring hvilke seks hold, der skal sikre sig adgang til forårets oprykningsspil. Alle, undtagen FC Nakskov, er her med fem runder tilbage stadig inde i billedet.

Lørdag spilles tre kampe. Klokken 13.30 er Væggerløse favorit hjemme i NBJ Arena mod Søllested. Samtidig er der lokalopgør i Øster Ulslev, der får besøg af Maribo. Klokken 15.45 skal Systofte forsøge at få noget med hjem fra bundkampen i Nakskov.

Søndag klokken 10.45 fløjtes der op for Rødby-DMI, TGB-NFC og Eskilstrup-LUIF.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce