cookie-og-privatlivspolitik
Det er ikke Vild med dans, men de er mindst lige så dygtige, deltagerne i ældredans i Forsamlingsgården Toreby. Her er der ældredans to gange om måneden.
Det er ikke Vild med dans, men de er mindst lige så dygtige, deltagerne i ældredans i Forsamlingsgården Toreby. Her er der ældredans to gange om måneden.
Foto: Gitte Drongesen

Ugeavisen Guldborgsund

Når Tom spiller op fyldes gulvet

Ældredans i Forsamlingsgården i Toreby er et stort tilløbsstykke.
12. september 2019 kl. 08:29 Af Manfred Sørensen

Annonce

Glæden er stor, smilene brede og stemningen helt i top hos deltagerne.

Det drejer sig om de populære ældredans-arrangementer i Forsamlingsgården Toreby, der nu kører på 28.(!!!) sæson i samarbejde Birkums, personificeret ved musiker Tom Birkum.

Værten Rita Hanne Lading har lagt lokaler og ikke mindst dansegulv til i de seneste 20 år - så længe har hun nemlig drevet Forsamlingsgården Toreby.

- Der er altid en helt speciel god stemning til ældredans. Vi er sjældent under 60 deltagere, men ofte er der flere danseglade. I alt er der vel omkring 90, der så kommer, som det passer ind i kalenderen, fortæller Rita.

- Deltagerne kommer både som par og enkeltvis. Men de er utrolig gode til at byde hinanden op, så ingen sidder stille i de timer det hele står på, understreger hun.

Mens Tom Birkum spiller op og dansegulvet er fyldt forbereder Rita eftermiddagskaffen, der nydes i en pause.

Men ikke nok med det. Det er også muligt at indtage aftensmaden, når dansearrangementet er slut, hvis man ønsker det. Og det er der rigtig mange der gør og hygger sig med.

Tidligere var der ældredans én gang om måneden og en sommerpause. Men nu danses der to gange om måneden - også om sommeren. Næste gang tirsdag 24. september.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce