cookie-og-privatlivspolitik
Kig ind i Museum Lolland-Falsters julebutik, hvis du mangler lidt julepynt eller kalendergaver.

2

Billeder

Kig ind i Museum Lolland-Falsters julebutik, hvis du mangler lidt julepynt eller kalendergaver.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen

Nostalgi, stemning og masser af julehygge

Julebutikken i Museum Lolland-Falster er åben. Der er et utal af nisser, julekugler, Brammingfigurer og julelækkerier. Så kig ind, hvis du mangler lidt...
20. november 2018 kl. 10:01 Af Manfred Sørensen

Annonce

Forleden åbnede Museum Lolland-Falsters julebutik i Langgade 2 i Nykøbing F. Her har museet i år fyldt den gamle butik op med skøn julestemning og masser af gode varer til hele julen.

- Vi har valgt kun at have julevarer i butikken, så man rigtig kan komme i stemning og nyde den gode, gamle, nostalgiske jul, siger Dorthe Fibæk, butikschef ved Museum Lolland-Falster, der glæder sig til at åbne.

Der er et utal af nisser, julekugler, Brammingfigurer og julelækkerier. Så kig ind, hvis du mangler lidt julepynt, værtindegaven, kalendergaver, eller hvis du blot vil i julestemning.

- Der er naturligvis også mulighed for at købe dette års julepin, som traditionen tro er udarbejdet på baggrund af en af Knud Vægters modeller. Jeg vil dog ikke afsløre, hvad dette års motiv er, det må I komme ind i butikken og se, afslutter en smilende Dorthe Fibæk.

Museet holder dog stadigvæk åbent i Den gamle Købmandsbutik, der også oser af jul.

Frem til 23 november er der fra tirsdag til fredag åbent fra klokken 10 til 16 og i fra 27 november til 21. december tirsdag til fredag fra klokken 11 til 17.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce