cookie-og-privatlivspolitik
Nykøbing F. Revyen 2020-holdet. Fra venstre kapelmester Mickey Pless, Julie Steincke, Kristian Boland, Henrik Lykkegaard, Pernille Schrøder og Kasper Gattrup.
Nykøbing F. Revyen 2020-holdet. Fra venstre kapelmester Mickey Pless, Julie Steincke, Kristian Boland, Henrik Lykkegaard, Pernille Schrøder og Kasper Gattrup.
Foto: Nykøbing F. Revyen

Ugeavisen Guldborgsund

Nu gælder det 2020 ...

Det nye Nykøbing F. Revy-hold er sat og forsalget er startet.
24. september 2019 kl. 08:27 Af Manfred Sørensen

Annonce

Nykøbing F. Revyen havde et forrygende år med masser af besøgende, flere end 29.000 (!!!) og gode anmeldelser.

Prikken over i'et var hele tre priser ved revyernes revy - nemlig Årets Dirch til Henrik Koefoed, Årets Æreskunstner til Flemming Krøll og Årets Revy til Nykøbing F. Revyen 2019.

Nu er der så taget hul på sæsonen 2020, hvor der er premiere 11. juni.

Igen er der samlet et spændende hold, hvor Pernille Schrøder er den eneste genganger sammen med selvfølgelig direktør og kapelmester Mickey Pless.

De fire nye i 2020 er Henrik Lykkegaard, der har været her før, i 2004 og 2013. Lykkegaard har igennem årene høstet meget succes og anerkendelse som skuespiller, især for sit arbejde i Cirkusrevyen.

Der bliver også gensyn med Julie Steincke, som har medvirket i 2014, 2015 og 2018.

Årets nye navne er Kristian Boland og Kasper Gattrup. Førstnævnte medvirkede i en revy på Amager Scenen i 1984, men har ikke spillet revy siden. Til gengæld har Boland medvirket i utallige teateropsætninger som Les Misérable, The Sound of Music, The Phantom of the Opera og Charlie's Tante i Tivoli sammen med Flemming Krøll.

Kasper Gattrup er det nyeste stjerneskud på revyhimlen og han har har medvirket i utallige revyer. Han skriver også selv revytekster. Og når Kasper ikke spiller revy, er han med i comedy-gruppen "Specialklassen".

Forsalget er startet på www.nyk-revy.dk.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce