cookie-og-privatlivspolitik
Tilskuerne fik masser af underholdning, spænding, fem scoringer og en sejr til NFC, da Kolding forleden gæstede CM Arena. På søndag er der dømt ny topkamp for de marineblå. Her er er rækkens duks fra Fredericia modstanderen på udebane.
Tilskuerne fik masser af underholdning, spænding, fem scoringer og en sejr til NFC, da Kolding forleden gæstede CM Arena. På søndag er der dømt ny topkamp for de marineblå. Her er er rækkens duks fra Fredericia modstanderen på udebane.
Foto: Claus Hansen

Ugeavisen Guldborgsund

Ny svær udekamp for NFC: FC Fredericia

Værterne har i den grad vist gode takter og intentioner om at lege med i toppen.
04. september 2019 kl. 11:32 Af Manfred Sørensen

Annonce

Efter den forrygende 3-2-sejr i fredags over Kolding IF fortæstter jagten på værdifulde point for NFC i NordicBet Ligaen - og selvfølgelig også de øvrige mandskaber.

På søndag venter en ny og meget vanskelig modstander på udebane for vores fodboldflagskib. Turen går til Monjasa Park og FC Fredericia. Klubben fra fæstningsbyen, der nu i efterhånden mange sæsoner har været fast inventar i landets næstbedste række, har åbenbart intentioner om at lege med i toppen. Det understreger blandt andet et 2-2-resultat forleden mod Viborg på udebane og sidenhen en 4-3-sejr over Kolding IF i lokalopgøret et par dage senere på hjemmebane. Og i søndags lagde østjyderne sig så i spidsen af tabellen ved at vind ei Roskilde.

Østjyderne har indtil videre vist sig at være mere målfarlige end tidligere, idet det hidtil er blevet til 16 scoringer - syv af disse leveret af duoen Agon Mucolli og Anders Sølvsten. Så det er nok en god idé at holde et ekstra øje med de to målfarlige herrer.

I sidste sæson lykkedes det NFC at vinde det første indbyrdes opgør i Fredericia med 2-1, mens de to andre opgør begge sluttede med sejr til jyderne.

I Sjællandsserien skal oprykkerne fra NFB allerede i ilden torsdag aften på hjemmebane på KL Køleteknik Park i Nr. Vedby. Det er Herlufsholm GF, der kommer på besøg. NFB har fået en god start på sæsonen og er bestemt ikke uden mulighed for at øge pointhøsten. Kampen spilles klokken 18.15.

B. Frem fra Sakskøbing har haft det langt sværere i de første kampe. Og det bliver nok ikke meget nemmere på lørdag klokken 13.30 hjemme i Inges Auto Park, hvor modstanderen er en anden oprykker, nemlig landsbyklubben Gørslev IF.

De to øvrige LF-repræsentanter i rækken, FC Nakskov og NFC, har begge en udekamp på programmet.

Lørdag spiller FC Nakskov i Tuse, mens NFC mandag skal en tur til Slagelse for at møde byens divisionsreserver.

LF-Serien: Tirsdag klokken 18.15 Systofte-SIF, fredag klokken 18.15 NFC-ØUB, klokken 18.15 Rødby-Eskilstrup, lørdag klokken 13.30 SIF-FC Nakskov og DMI-Maribo, søndag klokken 10.45 LUIF-Systofte og TGB-Væggerløse.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce