cookie-og-privatlivspolitik
Ved kassen vil der hele dagen blive uddelt skrabelodder til alle kunder, og der er hele 800 præmier i spil.
Ved kassen vil der hele dagen blive uddelt skrabelodder til alle kunder, og der er hele 800 præmier i spil.
Foto: Mads Gregersen

Ugeavisen

Nyt koncept hos Aldi

Lørdag 6. oktober slår den nye Aldi på Marielyst dørene op med et brag af en fest for hele familien. Det sker i anledning af, at Aldi kan byde indenfor til et helt nyt butikskoncept.
03. oktober 2018 kl. 09:59 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

Kom og oplev den nye Aldi på Stovby Ringvej 5 på Marielyst, når butikken 6. oktober inviterer til massevis af gode oplevelser for hele familien.

De morgenfriske vil blive forkælet med gratis kaffe og lækkert bagværk, mens børnene kan gå på bogstavsjagt i den nyindrettede butik og deltage i konkurrencen om at vinde en kæmpe pose med slik.

Op ad dagen vil de mindste desuden kunne blive malet i ansigtet og opleve en fantasifuld ballonmand trylle ønsker fra store og små frem, mens alle vil blive forkælet med gratis pølsehorn og lune popcorn.

Ved kassen vil der hele dagen blive uddelt skrabelodder til alle kunder, og der er hele 800 præmier i spil.

- Vi glæder os meget til at slå dørene op til den helt nye Aldi i byen. Vi har planlagt en stor åbningsfest med sjove aktiviteter for store som små, og vi håber meget på at se så mange af vores kunder som muligt, fortæller butikschef Michael Madsen.

Festlighederne sker i forbindelse med, at Aldi kan fejre åbningen af et helt nyt butikskoncept.

Nu vil Aldi byde på en unik og moderne indkøbsoplevelse - og samtidig tilbyde de skarpeste priser.

Kernen i butikken vil fremadrettet være et stort udvalg af frisk kød, frugt og grønt i høj kvalitet, en indbydende atmosfære og et bredt udvalg af økologiske og fairtrade-produkter.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce