cookie-og-privatlivspolitik
Du kan tilbringe en aften i selskab med Anne "Annemad" Hjernøe, når hun kickstarter et sundere liv i januar.
Du kan tilbringe en aften i selskab med Anne "Annemad" Hjernøe, når hun kickstarter et sundere liv i januar.
Foto: Guldbib.dk

Ugeavisen Guldborgsund

Nyt program er nu udkommet

Du kan hente et eksemplar af det nye program på dit lokale bibliotek eller se det online på guldbib.dk.
28. december 2019 kl. 07:05 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

Guldborgsund-bibliotekerne er klar med deres spritnye arrangementsprogram for foråret 2020. Som altid byder biblioteket nemlig på et alsidigt program. Du kan for eksempel tilbringe en aften i selskab med Anne "Annemad" Hjernøe, når hun kickstarter nytårsforsættet om et sundere liv i januar. Eller hvad med en pakke under træet med billetter til en aften i selskab med forfatteren bag succeserne "Hvis der skulle komme et menneske forbi", "En dag vil vi grine af det" og hans seneste novellesamling "Tyverier", Thomas Korsgaard, når han gæster Hovedbiblioteket sidst i marts? Biblioteket byder også på mange gratis arrangementer. For eksempel kan du få anbefalinger til spændende læseoplevelser af dine lokale bibliotekarer til deres tilbagevendende bogcafeer og opleve et hav af flotte udstillinger af regionens lokale kunstnere på bibliotekerne i Nykøbing, Nysted, Sakskøbing og Stubbekøbing.

I denne sæson byder Guldborgsund-bibliotekerne også på masser af fællessang. Både som i et guidet fællesskab, der fungerer som en klub, men også enkelte arrangementer som morgensang. Initiativet er udsprunget af den spontane arrangementsrække i november i forbindelse med Spil Dansk Ugen, som hvert år finder sted sidst på efteråret. Hele uge 44 blev der sunget morgensang og fremmødet var overvældende.

Et andet nyt tiltag er "læsermøder" før større forfatterbesøg.

- Som noget nyt vil vi gerne udfolde litteraturen, så alle er godt klædt på til det forestående forfatterbesøg. Vi har i denne sæson planlagt to læsermøder, hvor vi en uge før forfatteraftenen mødes en times tid og sammen diskuterer den aktuelle roman, fortæller bibliotekar Nicolai Gren Hagelskjær, der er tovholder på læsermøderne.

Biblioteket byder naturligvis også på masser af spændende arrangementer til de mindre størrelser. I børneprogrammet finder du som altid søde og sjove forestillinger til de små, kreative workshops for de lidt større og sjove teknologiske værksteder.

I februar kan du opleve næste store interaktive udstilling fra projektet Fang Fortællingen, som Den Store Djævlekrig og Hr. Struganoff også var en del af. Denne gang med afsæt i Ole Lund Kirkegaards Lille Virgil. Udstillingen bliver fulgt op af de hyggelige børnearrangementer "Film og popcorn" i vinterferien. Derudover byder forårssæsonen bl.a. på et anderledes forfatterbesøg for børn fra 4 år med Marianne Iben Hansen og hendes bog "Axel elsker biler".KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce