cookie-og-privatlivspolitik
Som Mia Birkenfeldt fra Kirrpu her viser, er der masser af plads til varer inden åbningen.
Som Mia Birkenfeldt fra Kirrpu her viser, er der masser af plads til varer inden åbningen.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen Guldborgsund

Nyt, stort loppesupermarked

Lørdag 25. maj åbner Kirppu sit 13. loppesupermarked ved Guldborgsundcentret.
17. maj 2019 kl. 09:02 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce
FAKTA
Kirppu betyder loppe på finsk.

Danskerne er vilde med at loppe.

Der kan være mange grunde til, at danskerne er blevet glade for at loppe og købe ting med patina, historier og fortid. Om det er de mange tv-programmer, der ruller over skærmen, hvor gode og unikke loppefund har været gjort, eller om det er de mange indretningsideer, der hver dag popper op og inspirerer på sociale medier, giver lyst til det unikke - eller om det ene og alene skyldes ønsket om at passe på klimaet, vides ikke. Men i det store perspektiv er danskerne blevet bedre til at genbruge og genanvende.

Tendensen ses ikke kun i de mange fysiske butikker, der åbnes, men også på nettet, hvor der både bliver byttet og købt genbrug samt udbudt loppearrangementer mange steder i Danmark.

Loppebølgen har indtaget hele landet, og nu kan alle loppeelskere i Nykøbing glæde sig.

Lørdag 25. maj slår den populære loppesupermarkedskæde Kirppu nemlig dørene op for sin 13. butik i Danmark ved Guldborgsundcentret.

Med 800 åbne m2 i et stort lyst lokale får Kirppu plads til flere end 300 stande og masser af gode loppefund. Netop de gode loppefund er der ifølge stifteren af kæden stor interesse for.

- Det er fantastisk, hvor stor interessen for genbrug er blevet i Danmark. Folk kommer naturligvis, fordi de gerne vil finde nogle gode fund til billige penge, men også fordi flere vil passe på miljøet. Den grønne omstilling blandt befolkningen har derfor virkelig taget fat - noget vi glæder os over, idet den store interesse har medført, at vi nu kan åbne vores 13. butik i Danmark, fortæller direktør og stifter af Kirppu, Morten Bøjland. Han tilføjer:

- At handle genbrug skal være ligesom at shoppe i en butik. Ved at gøre det lettere og sjovere at handle loppefund lettere håber vi at bidrage til at ændre danskernes forbrugsmønstre og sikre, trenden vokser og forhåbentlig vil fortsætte i mange år.


Med fra starten

Du kan allerede nu booke en stand på www.kirppu.dk, så du er med til åbningen. Stande kan sættes op 18. maj til 22. maj fra klokken 10 til 16, og 23. maj til 24. maj fra klokken 10 til 19.

På app'en Mit Kirppu kan du hele tiden følge med i, hvor meget du sælger. Og du kan se, hvor meget du skal have udbetalt, og hvornår du får sine penge.

Kirppu er klar med et åbningstilbud på standleje for 100 kroner pr. uge, og der skal minimum bookes to uger.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce