cookie-og-privatlivspolitik
Denzel Washingtons søn, John David Washington, spiller den bærende hovedrolle i filmen BlacKkKlansman. Filmen har premiere på torsdag.
Denzel Washingtons søn, John David Washington, spiller den bærende hovedrolle i filmen BlacKkKlansman. Filmen har premiere på torsdag.
Foto: Nfbio.dk

Ugeavisen

Om tragisk KKK-kapitel

Torsdag er Nordisk Film Biografer Nykøbing klar med tre nye premierefilm.
19. september 2018 kl. 11:33 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

Glemt alt om regn og rusk og efterårskulde, når biografen på Slotsbryggen har premieredag på torsdag. Der er tre nye film på programmet.

Komedie-dramaet BlacKkKlansman foregår i 1970erne i Colorado, hvor den unge Ron Stallworth ansættes som delstatens første afroamerikanske politimand. Hans opgave bliver at infilterere De Sorte Pantere, men han standser ikke der. Den snarrådige Ron vælger nemlig at kontakte selveste Ku Klux Klan for at blive medlem. Inden længe har han etableret en direkte forbindelse over telefonen, men når det kommer til at mødes ansigt til ansigt, får han brug for hjælp fra sin hvide kollega. Snart er Ron og to andre politimænd i fuld gang med at undergrave klanen indefra.

Du kan også vælge komedien Bare Juliet med Rose Byrne, Ethan Hawke og Chris O'Dowd. Den handler om Annie og Duncan, som har været i forhold i mange år. Manden er besat af den nu falmet rockmusiker, Tucker Crowe, mens Annie er kurator på det lokale museum i hjembyen Gooleness og er ikke specielt tilfreds med livet.

Og sidst i rækken kommer familiefilmen Iqbal og Den Indiske Juvel.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce