cookie-og-privatlivspolitik
Michael Mondrup har gennem de seneste 30 år dyrket visesangens ædle kunst.
Foto: Privat

Ugeavisen Guldborgsund

Osvald og den lille mand

Kabaret med nogle af Osvald Helmuths sange.
08. oktober 2019 kl. 11:33 Af Manfred Sørensen

Annonce

Det Gamle Gasværk, et samarbejde mellem de frivillige organisationer Værestedet Perronen og Nykøbing F. Brandmuseum, står bag opførelsen af en kabaret med Osvald Helmuths sange tirsdag 15. oktober klokken 19. Det er Michael Mondrup og musikeren Frans Jacoby, der bevæger sig rundt i Osvald Helmuths univers. Publikum kan drømme sig med på "Havnen", hygger sig "Henne om hjørnet og nede i kælderen" og fælde en tåre sammen med "Brudens far'".

På fem kvarter lykkes det formentlig for de to at overbevise publikum om, at Osvald var den lille mands besynger og den store visesangs formidler. Michael Mondrup har gennem de seneste 30 år dyrket visesangens ædle kunst, og Frans Jacoby er garvet musik- og teatermenneske - i kabareten som pianist.

- Spillestedet afhænger lidt af hvor mange, der køber billetter. Bliver der solgt 30 til 35 billetter, vil vi bruge en togvogn. Bliver der solgt flere, kan vi rykke ind i større lokaler hos brandmuseet, fortæller Perronens forretningsfører Jens Henriksen. Billetter i Billetlugen.dkKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce