cookie-og-privatlivspolitik
Med sejren over Ajax fik NFH fordoblet sit pointtal. Om der er noget at hente i Ikast er dog meget tvivlsomt.
Med sejren over Ajax fik NFH fordoblet sit pointtal. Om der er noget at hente i Ikast er dog meget tvivlsomt.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen Guldborgsund

Overrasker NFH i Ikast?

Møder mandag 7. oktober Danmarks måske p.t. bedste kvindehold.
05. oktober 2019 kl. 05:15 Af Manfred Sørensen

Annonce

- Efter en række nederlag kom NFH's hårdtprøvede håndboldkvinder igen på vindersporet, da holdet forrige søndag hjemme i Lånlet Arena besejrede Ajax København med 22-18 og dermed fik to meget velkomne point til kontoen i HTH Ligaen, hvor de gule efter fem kampe med sine fire point indtager en beskeden 9. plads - to point efter Randers HK, Odense, Aarhus og Viborg der deler placeringerne 5 til 8.

Siden Ajax-kampen har NFH haft en meget kærkommen kamppause på grund af en landsholdssamling, hvor det måske lykkedes sundhedsstaben at få nogen af de skadede spillere klar igen.

For i denne uge gå det så løs igen med pointjagten i HTH Ligaen. Onsdag er der to kampe, nemlig Silkeborg/Voel-Odense og Team Esbjerg-København. Fredag spiller Horsens mod Skanderborg, mens der er tre kampe lørdag: Viborg-Aalborg, Randers-Aarhus og Ajax-TTH Holtsebro. NFH skal først i ilden mandag 7. oktober, hvor der venter en meget vanskelig udekamp i Sportscenter Ikast mod Herning-Ikast.

Hjemmeholdet kommer med masser af selvtillid. Således er det indenfor de seneste par uger lykkedes uldjyderne at besejre Team Esbjerg i pokalens kvartfinale og Odense i HTH Ligaen. Begge disse bedrifter endda på udebane...KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce