cookie-og-privatlivspolitik
Med beskeder fra app'en bliver du hele tiden holdt opdateret om, at et materiale snart skal afleveres, og du får også besked, når et reserveret materiale ligger klar til afhentning.
Med beskeder fra app'en bliver du hele tiden holdt opdateret om, at et materiale snart skal afleveres, og du får også besked, når et reserveret materiale ligger klar til afhentning.
Foto: Guldbib.dk

Ugeavisen Guldborgsund

På biblioteket hele døgnet

Den nye app Biblioteket kan du let og overskueligt holde styr på alt fra billetter til lånestatus.
31. januar 2019 kl. 11:00 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

Nu bliver det endnu lettere at tilgå dit lokale bibliotek døgnet rundt. Alle landets folkebiblioteker har nemlig fået en app, der gør det hele meget nemmere. App'en, der hedder Biblioteket.

I app'en kan du søge, reservere, blive inspireret, læse om og købe billetter til arrangementer og se din lånerstatus. Du kan også søge på tværs af fysiske og digitale materialer, så finder du ikke bogen i fysisk form, kan det være, at du kan få den som e-bog eller lydbog.

Biblioteket app'en minder dig også om, når dine materialer skal afleveres eller er kommet hjem til dig. Med beskeder fra app'en bliver du hele tiden holdt opdateret om, at et materiale snart skal afleveres, og du får også besked, når et reserveret materiale ligger klar til afhentning på biblioteket. Du kan også få dit mellemværende ud af verden meget nemt og hurtigt via MobilePay i app'en. Er du endnu ikke oprettet som bruger af biblioteket, så kan du også klare det der.

Når du har hentet app'en i App Store eller Google Play, skal du vælge din kommune, og så er du i gang. Dit login er det samme, som du bruger, når du låner materialer og logger ind på Guldborgsund-bibliotekernes hjemmeside.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce