cookie-og-privatlivspolitik
Siden lukningen har frivillige arbejdet intenst på at sætte dem i stand, så de igen kunne blive brugbare. Fra på lørdag bliver det igen muligt at købe genbrugsting fra Perronens togvogne.
Siden lukningen har frivillige arbejdet intenst på at sætte dem i stand, så de igen kunne blive brugbare. Fra på lørdag bliver det igen muligt at købe genbrugsting fra Perronens togvogne.
Foto: Perronen

Ugeavisen

Perronen genåbner vogne

Cafe, loppemarked og musik på lørdag på Værestedet Perronen.
25. september 2018 kl. 09:24 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

Togvognene hos Værestedet Perronen, hvor der har været salg af genbrugsting. har været lukket siden begyndelsen af april i år.

Siden lukningen har frivillige arbejdet intenst på at sætte dem i stand, så de igen kunne blive brugbare. Arbejdet er nu tilendebragt, og på lørdag 29. september klokken 10 markeres det, når "Cafe Togvognen" åbner.

Cafe Togvognen tilbyder i den forbindelse kaffe, te, kage, øl og vand.

I gården kan der også købes pølser og brød fra grillen, og hvis vejret ellers tillader det, er der planer om at stille bålfade op i gården, hvor man kan prøve at bage snobrød

Klokken 11 spiller bluesbandet "Bad Insurens". Der bydes også på loppemarked med ting fra Værestedet.


Lej en stand

Hvis man selv har "antikviteter" fra loftet, eller børnene noget legetøj, som de gerne vil sælge, kan man leje en stand for 50 kroner.

Perronen har Nykøbing F. Brandmuseum som nærmeste nabo, og museet holder åbent indtil klokken 15, så der er mulighed for at kombinere et cafebesøg med et besøg i  museet, der også rummer frisørmuseum, radiomuseum og fotomuseum.

Hele arrangementet i Vendersgade  har åbent fra klokken 10 til 15.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce