cookie-og-privatlivspolitik
Stars tager hul på 2019-programmet i popform med Thøger Dixgaard, der siden foråret 2018 har været gæst i mange stuer, når han har siddet for bordenden i Toppen af poppen.
Foto: Stars

Ugeavisen

Pop, svedig blues og meget mere

Stars i Vordingborg er klar til et nyt musikår med spændende navne og nyheder.
22. januar 2019 kl. 10:02 Af Manfred Sørensen

Annonce
FAKTA

Torsdag 24. januar tager det regionale spillested Stars hul på forårsprogrammet, der rammer de fleste kroge på den rytmiske stjernehimmel.

- Vi starter i popform med Thøger Dixgaard, der siden foråret 2018 har været gæst i mange stuer, når han har siddet for bordenden i Toppen af poppen. Den unge rimsmed har gjort mange bløde indeni med sine ærlige, umiddelbare tekster og letboblende melodier. Med hits som 'Tø mig op' og 'Blød indeni' har han sat en flot kurs for sin solokarriere, fortæller Lone Fomsgaard, der er markedsføringsansvarlig.

Den sidste dag i januar er der svedig blues på programmet med Mike Andersen og februar løbes i gang med folk, elektronisk og rock fra henholdsvis Jane & Shane, Sherpa + AyoWa og Baal. Vinterferien startes med Patrick Dorgan og slutter med Hjalmer og så fortsætter forårsprogrammet ellers derudaf med fuldt tryk.

Stars byder også på spændende foredrag om Dylan, Gasolin og Depeche Mode.

- Til de tre talks og udvalgte koncerter er der fællesspisning og til påske laver vi buffet inden koncerten påskelørdag med Halberg & Friends, røber Lone Fomsgaard.

Udover de mange koncerter er der to store nyheder.

Det drejer sig om SmallSTARS Musikquiz, hvor man den sidste tirsdag i hver måned kan teste sin og venners paratviden om musik.

Den sidste torsdag i hver måned er der så SmallSTARS Songwriters - Open Mic, hvor man tager tekster og sangskrivning alvorligt, og som tilbyder en scene, hvor man kan dele sine sange med publikum og andre sangskrivere.

Hele programmet kan ses på stars.dk eller i magasinet STARS Live, som netop er omdelt i Vordingborg Kommune og på Nordfalster.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce