cookie-og-privatlivspolitik
De digitale infotavler rundt om i kommunen fortæller om den nye sang, Radio SydhavsØerne spiller den, og 24-årige Christian Larsen fra Nykøbing lægger ord og stemme til den.
De digitale infotavler rundt om i kommunen fortæller om den nye sang, Radio SydhavsØerne spiller den, og 24-årige Christian Larsen fra Nykøbing lægger ord og stemme til den.
Foto: Flemming K. Karlsen

Ugeavisen

Populær rapper går nye veje

Christian Larsen synger på engelsk i sit nye musikalske projekt "Crimson Marks", hvor han kaster sig over genren "alternativ r&b".
09. juli 2019 kl. 07:56 Af Manfred Sørensen

Annonce

De digitale infotavler rundt om i kommunen fortæller om den, Radio SydhavsØerne spiller den, og 24-årige Christian Larsen fra Nykøbing lægger ord og stemme til den.

Sangen hedder "Lnly4U" (Lonely For You, red.), og står det til den unge nykøbingenser, skal den for alvor slå hans navn fast som seriøs sangskriver.

- Jeg tror virkelig, at det kan blive til noget, det her nummer, siger han.

Christian Larsen er ikke ligefrem et ubeskrevet blad i musikverdenen, for han har tidligere høstet succes og smagt på kendislivet under kunstnernavnet "Larzen". Her rappede han på dansk og viste sine evner frem på lokale festivaler og festuger og også på landsdækkende tv, nærmere bestemt "Danmark har Talent", som han i 2017 deltog i.

Nu forsøger han dog at sætte punktum for "Larzen", og det, han selv kalder for vulgære tekster. I stedet vil han synge på engelsk, og med det nye musikalske projekt "Crimson Marks" kaster han sig over genren "alternativ r&b" og satser altså på en mere seriøs stil.

Han og makkeren Frederik Tribler fra Sundby L., der står for at mikse musikken, tror inderligt på, at det nye nummer har hitpotentiale.

- Lige med det nummer har jeg aldrig været i tvivl. Det er bare et spørgsmål om den rette promovering, siger Christian Larsen, der egentlig er uddannet elektriker og inden længe skal læse til maskinmester.

Den nye sang "Lnly4U" er ude på YouTube og de gængse musiktjenester.


- Lige med det nummer har jeg aldrig været i tvivl. Det er bare et spørgsmål om den rette promovering, siger Christian Larsen, - Lige med det nummer har jeg aldrig været i tvivl. Det er bare et spørgsmål om den rette promovering, siger Christian Larsen,

KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce