cookie-og-privatlivspolitik
NFC var tæt på en del gange mod Næstved, men skarpheden manglede. Lad os håbe Søren Christensen (nummer 10) og co. får hul på bylden mod Kolding på fredag.
NFC var tæt på en del gange mod Næstved, men skarpheden manglede. Lad os håbe Søren Christensen (nummer 10) og co. får hul på bylden mod Kolding på fredag.
Foto: Claus Hansen

Ugeavisen Guldborgsund

Rækkens overraskelse fra Kolding IF kommer

De østjyske oprykkere har gjort det fremragende. Fredag er de NFC's modstander i CM Arena.
29. august 2019 kl. 08:56

Annonce

Efter fire kampe som ubesejret i Nordic Bet Ligaen måtte NFC onsdag i sidste uge ned med nakken, da lokalrivalerne fra Næstved gæstede CM Arena.

Godt 1.700 tilskuere så et jævnbyrdigt opgør, der blev afgjort til gæsterne fordel godt 20 minutter før tid, hvor det lykkedes Ahmed Hassan Ahmed at passere en ellers stærkt spillende NFC-keeper Jannich Storch til 0-1 - kampens resultat.

I søndags - efter redaktionens slut - var der så dømt topkamp for NFC på udebane i Viborg mod en af rækkens absolutte oprykningsfavoritter.

Og allerede på fredag klokken 19 venter så en ny hjemmekamp i CM Arena, hvor oprykkerne og rækkens hidtil helt store positive overraskelse fra Kolding IF kommer på visit. Det er meget, meget længe siden NFC har mødt netop denne klub i et turneringsopgør. Forleden var der hele 4.060 tilskuere til Koldings lokalopgør mod Vejle!

Sjællandsserien har de to første runder allerede budt på flere lokalopgør for LF's repræsentanter i rækken - blandt andet NFC-NFB, FC Nakskov-B. Frem Sakskøbing og B. Frem Sakskøbing-NFC.

I tredie runde skal de fire LF-mandskaber ikke mødes indbyrdes, men der venter alligevel nogle spændende opgør. Allerede fredag skal begge oprykkerne i ilden.

NFB skal en tur til en anden af rækkens oprykkere, nemlig Gørslev IF. Gørslev er en lille flække med blot 205 indbyggere beliggende i det Midtsjællandske mellem Ringsted og Køge.

Samtidig med dette opgør fløjtes der også også op for Køge BK og B. Frem Sakskøbing.

Derimod har både FC Nakskov og NFC fordelen af hjemmebane på lørdag. Klokken 13.30 spiller Nakskov mod Slagelse B&I's divisionsreserver, mens NFC klokken 14 tager imod Ringsted på Østre Allé.

I LF-Seriens grundspil er der også bold fredag aften - hele tre kampe: Klokken 18.30 Maribo-LUIF samt klokken 19 Væggerløse-DMI og ØUB-Rødby.

Lørdag klokken 15.30 gælder det så kampen FC Nakskov-NFC og søndag klokken 10.45 Eskilstrup-TGB.

Systofte og Søllested mødes først tirsdag 3. september klokken 19 i OK+ Arena i Systofte.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce