cookie-og-privatlivspolitik
Med basklarinet, norsk seljefløjte, harmonika og percussion giver Phønix nyt liv til folkemusikken. Oplev dem til familiekoncerten på Kulturfabrikken.
Med basklarinet, norsk seljefløjte, harmonika og percussion giver Phønix nyt liv til folkemusikken. Oplev dem til familiekoncerten på Kulturfabrikken.
Foto: Culthus

Ugeavisen

Remser, rytmer og leg

Familiekoncert med mere på Kulturfabrikken på lørdag.
28. januar 2019 kl. 11:00 Af Manfred Sørensen

Annonce

- Ta' unger og bedsteforældre under armen og lad Phønix trække jer ind i en spændende verden af gamle melodier, sange, remser, rytmer og historier, som er vokset ud af den danske musikkultur.

Sådan lyder opfordringen fra Culthus, der lørdag 2. februar kl. 14 præsenterer de fire spændende musikere på Kulturfabrikken.

Med basklarinet, norsk seljefløjte, harmonika og percussion giver Phønix nyt liv til folkemusikken. Bandet har spillet i store dele af verden, på de største folk-festivaler og de mest intime klubscener.

- Det bliver en intens og musikalsk oplevelse ud over det sædvanlige - en fryd for både små og stores ører og øjne, lover arrangørerne.

Efter koncerten er der mulighed for at lege skatehallen og være kreativ på Billedfabrikken.

Børn kan også medbringe deres fjernstyrede bil, så får de mulighed for at køre med den på de fedeste baner hos LFRC. Familiekoncerter er professionel musik spillet i børnehøjde. Børnene får en anderledes og stor musikalsk oplevelse sammen med deres familie og den vejledende aldersgruppe er 4 til 9 år.

Billetter kan købes ved indgangen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce