Annonce
Ugeavisen Guldborgsund

"Rivejern" fejrer 10 år i Nygade

Noget af det Henriette håber på at få mere tid til er, at genoptage hendes tidligere virke som rådgiver/konsulent hjemme hos kunden. Foto: Privat

Forretningen Madame Butterfly i Nygade er klar med et brag af en fødselsdag, hvor 10-året bliver fejret i 10 dage.

Fra 1. til 10. august sætter indehaver Henriette Rohrbeck alle sejl til, når hendes butik Madame Butterfly i Nygade fylder 10 år.

- Vi fejrer de 10 år i 10 dage, men selve fødselsdagen er 8. august. Og i de 10 dage giver jeg 10 procent rabat på alle ikke i forvejen nedsatte varer. Det vil også sige, at der er rabat at hente på de spritnye varer fra Du Milde og Margot - og det er altså ikke tit, det sker, her hos mig, smiler Henriette.

For det er hende, der bestemmer, og sådan har det altid været - en kvinde, der siger sin mening og giver et ærligt svar.

- De 10 år har budt på mange gode oplevelser, og megen latter. Og jeg har fået opbygget gode relationer til mine stamkunder - de "piger" betyder meget - ja og det gør deres mænd jo egentlig også. De gider at gå med på shopping, når de kan sidde i min store sofa og få en kop kaffe imens, fortæller Henriette, der har taget en stor beslutning for butikkens fremtid.

- Jeg lukker Madame Butterfly her i Nygade og flytter hele molevitten til butikken på Marielyst. Jeg har sidste arbejdsdag i Nykøbing 31. januar 2019. Det har jeg simpelthen besluttet - blandt andet fordi jeg er blevet beriget med to skønne børnebørn. Dem prioriterer jeg højt - for de er sgu "livets dessert". Flytningen medfører udvidede åbningstider i butikken i sommerlandet, og jeg tager systuen og personalet med. Vi bibeholder konceptet med, at vi tilretter gratis - tøj herfra skal passe 100 procent - hvis altså jeg har noget, at skulle have sagt, griner hun.

Noget af det Henriette håber på at få mere tid til er, at genoptage hendes tidligere virke som rådgiver/konsulent hjemme hos kunden.

- Det gjorde jeg for år tilbage. Jeg hjalp kvinder med at få styr på garderoben og stilen. Rigtig mange har tøj hængende i skabet, de aldrig får brugt eller som ikke sidder pænt. Så jeg er glad, hvis jeg kan hjælpe dem med at undgå fejlkøb. Det er både en spændende og sjov udfordring - det er fedt at "flytte" mennesker, så de lander på den "rigtige hylde".

Sjov Du Milde relation

Madame Butterfly fortsætter som eneforhandler på Falster med Margot, Du Milde, Nü og Isay, og i den forbindelse har Henriette en sjov historie.

- Det er sjovt at tænke på, at Du Milde pigerne og jeg åbnede forretning på nøjagtig den samme dag - 8. august 2008 - så vi kan fejre fødselsdag sammen i år. Deres seneste kollektion er netop lige landet - igen med nogle fantastiske kjoler med mere, slutter hun.

  • Noget af det Henriette håber på at få mere tid til er, at genoptage hendes tidligere virke som rådgiver/konsulent hjemme hos kunden. Foto: Privat
Annonce
Annonce
Annonce
Lokal nyt

Nicolai skal gå 2500 kilometer baglæns - af helt særlig grund

112

14-årig dreng meldt savnet

Sport

NFC vinder efter vanvidsafslutning og sikrer sig top 6

Indland

Rekordmange ikke-vestlige indvandrere er i arbejde

Guldborgsund

Vild rekord ved museumsåbning

Sport

Team Sydhavsøerne tog værdiløs sejr i Aarhus

Dølle

Landskendt komiker optræder på Dølle

Guldborgsund

Endelig: Nu starter kæmpe projekt til 30 millioner kroner

Sport

NFC klar til påskekamp: Højmark står til startplads mod sin tidligere klub

Indland

Skatteminister vil ændre regler efter sag om forkerte boligskatter

Sport

Team Sydhavsøerne kan runde flest indtjente point i 11 sæsoner

Sport

Cheftræner efter slutspilssejr: - Det var en mental svær opgave

112

Bil i brand på motorvejen

Guldborgsund

Konkursramt tøjbutik er forvandlet til helsecafé

Indland

Det Sydfynske Øhav kommer på anerkendt Unesco-liste

Annonce
Annonce
Sport

Triumf i Silkeborg - perfekt slutspilsstart for NFH

112

Politiet med klar opfordring: Aftal det på forhånd

112

Tidligere drabsdømt tilstår drab på medpatient i Skejby

112

Hundredvis blitzet - en kørte 147 km/t

Lolland

Askø-beboere fik besøg fra Christiansborg i færgesag: - Dejligt at nogen gider lytte til os

Sport

Skifteret giver NFC-konkurrents ejer frist til at komme med redningsplan

Lokal nyt

Venstre vil forlænge grænsekontrollem