cookie-og-privatlivspolitik
I ro og mag kan kattene vågne og komme sig efter operation og lignende i den nye katteafdeling.

2

Billeder

I ro og mag kan kattene vågne og komme sig efter operation og lignende i den nye katteafdeling.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen

Ro, wellness og fred til misserne

Guldborgsund Dyrehospital på Havnen i Nykøbing har bygget en ny katteafdeling og en wellness-afdeling med klip og fysioterapi. Kom og se dem til åbent hus.




09. april 2019 kl. 09:50 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

De skal have det godt vores kære dyr. Det synes persoanlet selvfølgelig også på Guldborsgund Dyrehospital på Havnen i Nykøbing.

Derfor er de nu klar med to nyheder - en særskilt afdeling for katte og en wellness-afdeling, hvor dyrene kan blive klippet, trimmet, vasket med mere, og hvor det er muligt at få fysioterapi.

- Vi inviterer til åbent hus fredag 12. april fra klokken 12 til 15, og her er alle interesserede velkomne til at kigge forbi og se vores nye lokaler. På dagen får vi besøg fra Tullebo Kattehjem og fra et forsikringsselskab, så man kan få sig en snak om sundhedsforsikringer til dyr. Det er en løsning som flere og flere benytter sig af, fortæller medejer og adm. direktør Sofie Munk Hansen.

Hun fortæller, at den nye afdeling kun for katte, så de for eksempel kan vågne op efter bedøvelse i ro og mag, ligesom de har egen vente-platform inden en aftale. På den måde kommer de ikke i kontakt med hunde, og det mindsker stress hos dem.

- De fleste katte bryder sig virkelig ikke om at komme til dyrlæge, så vi håber, at vi fremover kan gøre det til en mere behagelig og mindre stressende oplevelse. Generelt bliver kattevenlige klinikker mere og mere udbredte for tiden, tilføjer Sofie Munk Hansen.

Også en ny wellness-afdeling er det også blevet til, og her tilbyder klinikassistenten Kitt Ølbye at klippe, trimme, vaske, udrede med mere i rolige omgivelser. Her er det ligeledes muligt at modtage fysioterapi, som Sofie Munk Hansen varetager.

Kig forbi til åbent hus og hør mere om de mange muligheder på dyrehospitalet.



KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce