cookie-og-privatlivspolitik
Skousens musikalske historier favner bredt, og med sin humoristiske, skarpe og til tider melankolske stemme, rammer hans sange os der, hvor vi giver os selv lov til at lade følelserne tale.
Skousens musikalske historier favner bredt, og med sin humoristiske, skarpe og til tider melankolske stemme, rammer hans sange os der, hvor vi giver os selv lov til at lade følelserne tale.
Foto: PR

Ugeavisen

Sange der går til hjertet

Trubaduren Niels Skousen gæster Maskens Natcafé på fredag.
08. november 2019 kl. 09:14 Af Manfred Sørensen

Annonce

75-årige Niels Skousen, en af Danmarks vigtigste kulturpersonligheder med en lang karriere i film- og musikbranchen, gæster fredag Maskens Natcafé med en solokoncert.

I april udgav Niels Skousen et album ulig noget andet i hans karriere. Det er et album, der emmer af overskud, kritik, kærlighed, humor, mørke, drilleri og eftertænksomhed. Og med et musikalsk bagtæppe med elementer af moderne country og elegant fransk chansons, ender man med en helt eksklusiv cocktail. En effektiv longdrink. Numrene fra dette album og tidligere album kan høres på fredag.

"Døgnet har 24 timer" er Skousens sjette studiealbum siden comebacket med "Dobbeltsyn" i 2002 og igennem albummets otte sange, når Niels Skousen omkring danskerne på "Danmark keder sig", den usvækkede kærlighed på "Kys mig" og slet og ret "Livet" på den rørende og let dansende "Det virkelige liv".

Når Niels Skousen står på scenen, bliver publikum inviteret med på en musikalsk rejse. Hans musikalske historier favner bredt, og med sin humoristiske, skarpe og til tider melankolske stemme, rammer hans sange os der, hvor vi giver os selv lov til at lade følelserne tale.

Skousen har i kraft af sit virke og sin karriere opnået en toneangivende og anset position, og han fremtræder som en distingveret sangskriver og performer.

Billetter kan købes på masken.dk.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce