cookie-og-privatlivspolitik
VW og Skoda suppleres af Seat i Autohuset, mens Mazda-forhandlingen er flyttet til Schulz Biler.
VW og Skoda suppleres af Seat i Autohuset, mens Mazda-forhandlingen er flyttet til Schulz Biler.
Foto: Autohuset

Ugeavisen Guldborgsund

Seat rykker til Autohuset

Dermed er der igen tre bilmærker i bilhuset på Herningvej.
03. december 2019 kl. 09:31 Af Manfred Sørensen

Annonce

Autohuset I/S på Herningvej har skiftet navn til Autohuset ApS Nykøbing og bliver fra årskiftet forhandler af Seat på Lolland-Falster - en forhandling, der hidtil har været hos AutoCentro.

Autohuset, der forøvrigt har været Seat servicepartner siden 1. september 2019, har dermed igen tre bilmærker at tilbyde efter, at Mazda-forhandlingen nu ligger hos Schulz Biler. Udover Seat er det selvfølgelig VW og VW Erhvervsbiler samt Skoda. Sidstnævnte bilmærke kom til Autohuset 1. april i år. Og der tilbydes også stadig autoriseret service af Mazda.

- Vi glæder os til at byde alle nuværende og kommende Seat bilejere velkommen og samlet er vi i fuld gang med at gøre os klar til fremtiden med uddannelse af hele vores forretning, investering i yderligere teknisk udstyr/uddannelse, opbygning af udstillingslokaler og meget mere, lyder det fra direktør i Autohuset ApS, Søren Jakobsen.

Han understreger, at Volkswagen, Volkswagen Erhvervsbiler, Skoda samt Seat er på vej med en lang række af innovative produkter herunder en række el-biler og hybridbiler udover det allerede kendte stærke modelprogram i benzin- og dieselbiler.

- Alle disse modeller vil selvfølgelig også forefindes i vores forretning, siger han.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce