cookie-og-privatlivspolitik
Der blev kæmpet på livet løst, da de gule i fredags overraskende besejrede favoritterne fra København med 28-26. Det var der ikke mange der havde regnet med, set i lyset af holdets mange skader.
Der blev kæmpet på livet løst, da de gule i fredags overraskende besejrede favoritterne fra København med 28-26. Det var der ikke mange der havde regnet med, set i lyset af holdets mange skader.
Foto: Claus Hansen

Ugeavisen Guldborgsund

Sejr giver selvtillid inden nyt møde med Team Esbjerg

I fredags hentede NFH en hjemmesejr i premierekampen over favoritterne fra København.På onsdag er Team Esbjerg så modstanderen igen i sæsonens anden kamp i HTH Ligaen - på udebane. Tredie modstander er Viborg mandag 9. september.
03. september 2019 kl. 07:34 Af Manfred Sørensen

Annonce

Sidste sæson havde NFH en meget blød start i HTH Ligaen, hvor de første mange modstandere ikke ligefrem hørte til i den bedste halvdel af rækken.

Men sådan er det ikke i år, hvor NFH allerede er kommet i menneskehænder med blandt andet en Super Cup-kamp i Arena Næstved mod mestrene fra Team Esbjerg (22-33) og i fredags i turneringspremieren i HTH Ligaen hjemme i Lånlet Arena mod København Håndbold, som efter en forrygende fight fra de gules side blev vundet med 28-26.

Og allerede på onsdag i indeværende uge venter en mere end svær opgave, idet Team Esbjerg igen er modstanderen - denne gang dog i HTH Ligaen og det på udebane i Blue Water Dokken. Det gør jo bestemt ikke det hele nemmere

Med til historien hører også, at de gule op til sæsonen i den grad har været plaget af skader i truppen, ligesom holdets bedste langskytte, Johanna Westberg, stadig er på barsel. Så der går nok nogen tid, før NFH kan stille i absolut stærkeste opstilling.

Men det er altså betingelserne trænerne Jakob Larsen og Kenneth "Salle" Sahlholdt p.t. må arbejde under.

Mandag 9. september gælder det så igen en hjemmekamp, når Viborg HK kommer på besøg.

En af de spillere på gæsternes mandskab, der nok skal holdes øje med, er Pauline Bøgelund, der sidste sæson meget af tiden døjede med en hjernerystelse. Hun er i hvertfald kommet godt igang i den nye sæson og scorede således hele 11 gange i pokalkampen mod Ajax for et par uger siden.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce