cookie-og-privatlivspolitik
Journalisten og forfatteren Karen Thisted er en af dem, du kan opleve på FOFs sommerhøjskole.
Journalisten og forfatteren Karen Thisted er en af dem, du kan opleve på FOFs sommerhøjskole.
Foto: Khan Tariq Mikkel

Ugeavisen

Skal du med på højskole?

I dagene 20. - 24. maj kan du opleve forskellige mennesker"med noget på hjerte" på FOFs sommerhøjskole.
18. januar 2019 kl. 07:44 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

For 9. gang ligger programmet klar for sommerhøjskolen i FOF regi i Nykøbing. Traditionen tro er der valgt et emne for foredragene samt et foredrag med relation til en begivenhed i året. Temaet i år er "Med noget på hjerte!". I ugens forløb vil deltagerne møde en lang række af disse i spændende foredrag.

Blandt de kendte navne er journalist og forfatter Karen Thisted og forhenværende minister, MF og forfatter Ole Sohn.

Med relation til en begivenhed i 2019 har arrangøren foredraget om vort nationalsymbol "Dannebrog", som fejrer 800 år. Den ene tur går til Lolland, hvor deltagerne med lokale guide besøger flere af de steder, som Kaj Munk har relation til, blandt andet Domkirken, Maribo Torv og der hvor hans biologiske forældre har gravsted.

Den anden tur går først til Sorø Akademi med efterfølgende sejltur på Sorø Sø, til en lækker gourmet frokost på Støvlet Katrines Hus, inden dagen sluttes på Holbergs Tersløsegård.

Sommerhøjskolen gennemføres i dagene 20. - 24. maj i Musiksalen i Kulturforsyningen, Voldgade 1. Se hele programmet på www.fof.dk/sydøst eller direkte tilmelding på telefon 57650040 og info@fof-sydost.dk.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce