cookie-og-privatlivspolitik
Den nye 208'er er lavere, bredere og længere end dens forgænger.
Den nye 208'er er lavere, bredere og længere end dens forgænger.
Foto: Peugeot

Ugeavisen Guldborgsund

Skyder nytåret ind med den nye 208'er

Den vil kunne fås med tre forskellige drivmidler: Benzin, diesel og til foråret også el.
03. januar 2020 kl. 06:32 Af Manfred Sørensen

Annonce

Når Peugeot-forhandlerne åbner dørene til den traditionelle nytårskur i weekenden er det ikke kun det nye år, der bliver fejret med champagne, men også en funklende ny Danmarkspremiere.

Designet er sporty og elegant på samme tid, hvilket også opleves indvendigt, hvor 208 fra Allure-niveau er udstyret med et nyt, banebrydende PEUGEOT i-Cockpit med 3D head-up display. Den er lavere, bredere og længere end dens forgænger.

208 vil kunne fås med tre forskellige drivmidler: Benzin, diesel og til foråret også el. Peugeot-forhandlerne fejrer det nye år med en række attraktive nytårstilbud, som omhandler hele modelprogrammet lige fra den lille bybil 108 til den elegante familiebil 308 SW og den dristige 508 SW til de populære SUV-modeller 3008 og 5008.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce