cookie-og-privatlivspolitik
Børnenes Trafikskolen etablerer en cykelbane med på Lilletorv på lørdag.
Børnenes Trafikskolen etablerer en cykelbane med på Lilletorv på lørdag.
Foto: PR

Ugeavisen Guldborgsund

Små cyklister på Lilletorv

Bamse Betjent og Børnenes Trafikskole kommer til Nykøbing med masser af leg og aktiviteter for hele familien.
23. oktober 2019 kl. 08:26 Af Manfred Sørensen

Annonce

Lørdag 26. oktober er der trafikdag for børn og deres familier på Lilletorv fra klokken 11 til 14. Her kan børnene blandt andet tage et cykelkørekort på den cykelbane, som Børnenes Trafikskole har med til arrangementet.

Det er Børnenes Trafikskole, der sammen med Guldborgsund Kommune og Vores Nykøbing står bag trafikdagen, som byder på mange aktiviteter, der sætter fokus på trafiksikkerhed på en sjov og underholdende måde.

Alle elever fra 0.-3. klasse i Guldborgsund Kommune har i løbet af ugen haft besøg af Børnenes Trafikskole og lært om, hvordan man færdes sikkert i trafikken. Lørdagens arrangement er således afslutningen på en uge i trafiksikkerhedens navn.

Eleverne har som en del af trafikugen fået tjekket deres egne cykler for reflekser, lygter og andet trafiksikkerhedsudstyr. Tjeklisten kan de til lørdagens arrangement bruge som et lod i konkurrencen om at vinde et sæt cykelhjelme til hele klassen. Det er også lørdag, at Simon Hansen, formand for Børn, Familie og Uddannelsesudvalget, overrækker en donation til skolernes skolepatruljer. Det er Børnenes Trafikskole og Vores Nykøbing, som sammen har stået for indsamlingen til donationen.

- Jeg glæder mig rigtig meget til en hyggelig dag med et vigtigt indhold. Jeg håber, at rigtig mange børn og deres familier har lyst til at være med en til kreativ afslutning på trafiksikkerhedsugen, siger Simon Hansen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce