cookie-og-privatlivspolitik
Den lille Jack Russel-dame her på billedet, redaktionshunden Trisse, ville sikkert gerne deltage i Kæledyrsdagen på Lilletorv ...
Foto: Katrine Sabroe Christensen

Ugeavisen

Søde kæledyrindtager Lilletorv

1. juli kan du sammen med dit kæledyr deltage Kæledyrsdag på Lilletorv, hvor der også sker meget andet.
14. juni 2019 kl. 08:46 Af Manfred Sørensen

Annonce

Mandag 1. juli er der igen dømt Kæledyrsdag i Nykøbing, nærmere betegnet Lilletorv fra klokken 10 til 13. Det er Vores Nykøbing, der står bag og Kæledyrsdag er en dag helt i børnenes tegn.

- Vi skal hygge, snakke, vise vores dyr frem og blive klogere på andres dyr. Denne dag samler vi de bedste - alle jer med jeres MEGET søde kæledyr, fortæller Helene Agerskov, erhvervs- og citykoordinator i Vores Nykøbing

Krokodille Zoo kommer med deres krokodille og slange, Guldborgsund Dyrehospital kommerog er klar til at svare på spørgsmål og Hundenørden kigger også forbi og giver tips til en glad og lydig hund. Udover det bliver det muligt at få en gratis ansigtsmaling og Hr. Plys dukker op og laver ballondyr.

Og så er Anitas Photoshop klar til at tage et billede af dig selv og dit kæledyr eller med en slange fra Krokodille Zoo.

Yderligere oplysninger Helene Agerskov på ha@voresnykobing.dkKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce